MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
Marevosz- nemzeti ellenállás

3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata

Brindza András rovata székely-magyar rovásba3.utas nemzeti civilek székely-magyar rovásba

brindza andrás ÖFEM alapító Marevosz tag

Brindza András facebook oldala:
https://www.facebook.com/andras.brindza?fref=ts





A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !(2. rész)

2018-02-23 23:06:08
első rész:
http://marevosz.uw.hu/index.php?p=2&action=nez&id=675 megnéz>>>
Itt is szögezzük le: A MAREVOSZ 2006 óta létező pártfüggetlen nemzeti civil szervezet. Pártfüggetlenségünk fenntartjuk,és továbbra se állunk be egyetlen párt mögé se, és összejövetelünkre továbbra is várunk minden igaz magyart, aki nemzet akar építeni. Azonban a szellemiségünk, elképzeléseink programunk hitelesen felvállaló pártoknak teret adunk. A nemzeti Zöldek ilyenek, ezért elképzeléseiknek teret adunk.


Az ÖFEM első 12 pontja 2000-ben jelent meg, a második 12 pontja 2005-ben ( Brindza A. és Síklaky I. írta ), az alábbiakban a második 12 pont frissített és bővített ( 12 + 3 ) pontjait olvashatják. Mit kíván a Magyar Nemzet ? !

  1. A történelmi alkotmánnyal jogfolytonos, a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek érdekeit védő és szolgáló, a valódi demokratikus viszonyokat és az emberhez méltó életet biztosító törvényes alkotmányt, és gyökeres, értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltást akarunk !!! A Szent Korona Értékrend alapelvei: 1.§ Magyarország örökké szabad. 2.§ A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek. b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén. 3.§ Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. ( Megjegyzem, hogy a 3.utas civilek és az általuk támogatottak is a föld tulajdonlását kizárják a külföldiek elől, a bányajog nélküli birtoklását viszont korlátozott mértékben nem zárják ki -- 1-től 20 évig lehetne bérelni pénzért az állam és a 3.utas civilek engedélyével, amely kölcsönös előnyök alapján meghosszabbítható, . Enélkül, problémássá válna a külföldi cégek itt léte. A Szent Korona Értékrend írója -- dr.Halász J., ezzel nem ért egyet.) 4.§ Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja. 5.§ Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.
  2. Az államforma jobbá tevésére van szükség ! Népszavazás útján az országgyűlés ( a kétkamarás országgyűlés esetében az alsóháznak és a felsőháznak azonos jogköre van minden tekintetben, beleértve a jogalkotást is ) által hozott bármilyen törvényt meg lehet támadni. A polgárok élhetnek vétójogukkal, beadvány formájában, hogy megakadályozzák a törvény hatályba lépését. Szintén élhetnek jogalkotási és alkotmánymódosítási kezdeményezési jogukkal, beadvány formájában. A törvényalkotók és a kérelmezők képviselői kötelesek megtárgyalni az érvényesen beadott folyamodványt, mely tartalmazza a polgárok szükséges számú aláírását ( kb.20000 aláírást ). Eredményes tárgyalás esetén a beadványt beépítik a jogszabályokba. Ha nincs köztük egyetértés a témával kapcsolatban, akkor kötelesek népszavazást kiírni. A népszavazás lebonyolítása előtt az ügyet széles körű társadalmi vitára bocsátják, majd minden szavazópolgárt kellő időben, írásban és a főáramú médiában tájékoztatnak a mellette és az ellene szóló érvekről. A népszavazás mindig érvényes és az eredménye kötelező. Nincsenek felesleges részvételi küszöbök és más hatalmi eszközök, amellyel a népszavazást megakadályozhatnák. AZ EMBERI JOGOK HÁRMAS TÖRVÉNYE (az egyéni küldetés biztosítása törvénye) KIMONDJA: 1. Az embernek joga van az élethez, utódai létrehozásához,szaporodó képessége megőrzéséhez, faja fennmaradásának biztosításához! 2. Mindenkinek joga van egészséges életviteléhez, önmegvalósító értelméhez, szabadságának szükség szerinti gyakorlásához! 3. Mindenkinek joga van szükségletei kielégítéséhez, de csak addig a mértékig, míg az első két törvény valamelyik pontjába nem ütközik! Tehát nem támaszthatok olyan szükségleteket amelyekkel elveszem embertársaim életét, szaporodó képességét, fajfennmaradását, egészségét, önmegvalósító értelmét, szabadságának szükség szerinti gyakorlását, Biztosítani kell a Föld bolygón az élet folytonosságát a legnagyobb biológiai sokszínűséggel !
2. Új, demokratikus választási törvényt ! Kétkamarás országgyűlést, visszahívható képviselőkkel -- egyoldalú társadalmi szerződéssel, + igény szerint a választók csoportjával, vagy csoportjaival és a valódi civilekkel kötött becsületszerződés alapján ( akkor lehet visszahívni, ha nem a magyarság érdekei, vagy a választási kampány elején nyilvánosságra hozott pontjai és cselekvési terve szerint szavaz, vagy cselekszik ) ! A kommunista és a mostani 27 éve fennálló neoliberális diktatúra működtetőinek és segítőinek különleges bíróság elé állítását, végleges kizárásukat a közhatalomból ! A magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek ellen elkövetett bűneik miatt a felülről szervezett, az elmúlt 27 évben uralmon lévő pénzuralmi globalistás válságokozó pártok feloszlatását ! A képviselők mentelmi jogának eltörlését ! Kétfordulós, közvetlen államfőválasztást ! Az első fordulóban a szavazatok több mint 50%-át szerző jelölt lenne megválasztva, ha pedig ilyen nincs, akkor a második fordulóba a három legtöbb szavazatot szerző jutna be. Az államfő jogköreit szélesíteni kell pl. konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal élhetne a miniszterelnökkel szemben, vagyis az új miniszterelnök személyére tett javaslat mellett indítványozhatná annak elmozdítását is. Megjegyzem, hogy sok híve van a szakrális királyságnak is, az államformát, közösen kell megvitatni, majd demokratikusan eldönteni. A felsőházban a szakmai- és a hiteles civil szervezetek, a nemzetiségek, a nagyobb szakszervezetek, az ősmagyar vallás és a nagyobb egyházak képviselői lennének, a két ház egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel bírna. Az alsóházban pártok, civil szervezetek képviselői és független képviselők kerülhetnek, a képviselők számát kb. 150-re kell csökkenteni, kb. 100 egyéni és 50 listás képviselő a viszonylagos helyes arány. A kétfordulós választási rendszer jobb mint az egyfordulós ( érvényesülhet a választók másodlagos akarata ), a második fordulóba a három legtöbb szavazatot kapott jelölt jutna. A csalásokat kizáró választási rendszert ( van ilyen, felkínáltuk már az uralmon lévőknek, nem kellett nekik ), egyenlő feltételeket a médiában és a kampánypénzeknél. 300 millió Ft-os határt kell megszabni a pártok kampányára ! 5 %-ról 2 %-ra kell csökkenteni a bejutási küszöböt ! Meg kell szüntetni a pártok és alapítványaik közpénzekből való támogatását ! Minden miniszternek, államtitkárnak, országgyűlési ( vagy felsőházi ) és önkormányzati képviselőnek nyilvánosságra kell hozni, hogy a magyaron kívül milyen állampolgársággal rendelkezik még, és évente saját és családja vagyonnyilatkozatát. Volt-e, vagy tagja-e titkos szervezetnek (pl. szabadkőművesnek ), vagy magyarellenes tevékenységet folytató titkosszolgálatnak ? Ha volt, akkor nem lehet képviselőjelölt-képviselő. Kettős, vagy többes állampolgársággal rendelkező személy csak akkor lehet tagja az országgyűlésnek, ha a magyarságért sok jót tevő hiteles, átvilágított ember az illető, és ha a valódi civilek is jóváhagyják tagságát ( a felsőházban kivételt képeznek a határon túli magyarok néhány képviselője ) ! Minden miniszternek, államtitkárnak, szakmai megbízottnak, polgármesternek, országgyűlési képviselőnek, önkormányzati képviselőnek kötelező 1-2 hónaponként lakossági fogadóórát tartani !
3. Semlegesség és függetlenség a NATO és az EU-tagság, azaz a világgyarmatosításba való beolvadás helyett ! (pl.: Svájc) Magyarország nem lehet tagja terrorisztikus, vagy diktatórikus szervezeteknek ! Törvényes népszavazással kell dönteni az EU és a NATO tagságról !
4. Független magyar közpénzrendszert -- a pénzkibocsátás jogának és a monetáris jogok visszavételét, állami bankhálózat létrehozását, az adósságcsapda sürgős felszámolását ! Magyar származású emberek által elindított bitcoin globális tartalékvalutává válhat, segíteni kell ennek az itthoni és a külföldi megvalósulását ! Fel kell állítani újra a pénzügy, az oktatási és a környezetvédelmi minisztériumot ! Az adók, a járulékok, az egészségügyi hozzájárulás 2 éven belüli kb. 50 %-os csökkentését ! A 3. utas nemzeti civilek és a Nemzeti Zöldek a magyar- és emberellenes 48.5% helyett 20% alatt fogják tartani az adó-és járulék terhek együttesét ( kivétel a gazdagoknál lehet ), ha kormányra kerülünk, akkor 2.4 millió nettó éves jövedelem alatt eltöröljük a személyi jövedelemadót ! Az alapvető élelmiszerek áfáját 5 %-ra, más termékekét 10 %-ra, a luxus cikkekét 20 %-ra kell csökkenteni ( ezek a jó lépések nagymértékben fehérítenék a gazdaságot ) ! A 160 ezer Ft alatti nettó fizetések arányos, 2 éven belüli kb. 40 %-os emelését, a közszférában 700 ezer Ft-nál kell szabályozni a legmagasabb fizetés határát ( akkor is, ha több állása van ) ! A legkisebb öregségi nyugdíj összege 28500 forint, ezt megvizsgálva 3-4 szeresére kell emelni sürgősen ! A 110 ezer Ft alatti nyugdíjak kb. 20 %-os arányos növelését, a kommunista és a mostani neoliberális diktatúra működtetőinek a nyugdíjának a csökkentését a több százezerről a minimumra ! Meg kell szüntetni a vissza nem térítendő állami támogatásokat (ez a hatalmas és bűnös korrupció egyik melegágya) ! Ez a mezőgazdasági alap támogatásokra ( és a leendő első lakás-ház megvásárlására adott közpénzre ) nem vonatkozik, azokat 1 hónapon belül kelljen kifizetni mindenkinek ( manapság előfordul, hogy a diktatúrával szembe lévő gazdák pénzét visszatartják ), nyilvánosságra kell hozni az összes ilyen eddigi támogatást, meg kell vizsgálni, hogy mire költötték ! Az adósságcsapda miatt évente kb. 2000 milliárd Ft-ot, az adóbevételek jelentős részét “kell” kifizetnünk kamat és tőketartozásra a pénzvilág javára. Ezért jut kevés pénz az egészségügyre, oktatásra, kutatásfejlesztésre, bérekre, közalkalmazottakra, vállalkozásokra, első lakáshoz való jutás támogatásra stb..!
A bűnpártok ( az elmúlt 70 évben uralmon lévők és fedezőik ) által működtetett kommunista, majd a vele egygyökerű ( EGY TŐRŐL FAKAD A KOMMUNIZMUS, A NÁCIZMUS, ÉS A VÁLSÁGOKOZÓ, KÖZVESZÉLYES, NEOLIBERÁLIS -- PÉNZURALMI GLOBALIZMUS ! lásd a facebookos lapomon a jegyzeteim között, vagy a marevosz.uw.hu- címlapján Brindza A. rovatában ) neoliberális, magyar- és emberellenes diktatúra súlyos károkozásai miatt általános tartozáselengedésre és kártérítés fizetésére van szükség 20 millió forintig a rászorulóknak, és a végrehajtási eljárások azonnali megszüntetése a rossz, igazságtalan pénzrendszer csalásra épülő volta, piramisjáték-jellege és a követelések megfizetésének fizikai lehetetlensége miatt az alábbi, magánszemélyekkel, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozásokkal szembeni követelések esetében: - pénzügyi intézményekkel kötött, akár forint, akár deviza alapú hitel-, kölcsön- és lízingszerződésekből eredő tartozások, - diákhitelből eredő követelések, - munkáltatói kölcsönből eredő tartozások, - adó-, járulék- és illetéktartozások, adók módjára behajtandó köztartozások, - közműtartozások (víz- és csatornadíj, áramdíj, gázdíj, távfűtés díja, szemétszállítás díja, vezetékes és mobil távközlési szolgáltatások díjai).
Kártérítés fizetése a fentiekben említett személyeknek az ellenük, a fentiekben felsorolt követelések behajtása érdekében, 2009. január 1. után indult végrehajtási eljárásokban elvont vagyoni eszközök pótlása érdekében.
Több bank is jogtalan költségekkel terhelte meg a hiteleket, ezért kötelezővé kell tenni a hiteldíjak teljes körű kivizsgálását ! Hitelkiváltó hitelt kell biztosítani a rászorulóknak -- annak kezelési költsége ( kamata ) csak 1 % lehet. A rászorulók annyit fizessenek vissza, amennyit felvettek, max. 1-2 % lehet a kezelési költsége ( kamata ). Nem faktorcégeknek, hanem a tulajdonosoknak kelljen elsőként felajánlani a megvásárlás lehetőségét !
5. A hazai gazdaság védelmét (protekcionizmust), és környezetbarát, az igényeknek megfelelő fenntartható növekedését ! A turizmus fejlesztését és növelését ! A gazdag multik helyett a hazai vállalkozóknak kell adni olcsó pénzt munkahelyteremtésre ! A Bruttó Nemzeti Boldogság sokkal fontosabb, mint a GDP. Az egészség, önellátás, biogazdálkodás, ételek, víz, energia, szeretet, igazságosság, tudás, bölcsesség szeretete, jellem, erkölcs, jó cselekedetek, jóság, párkapcsolatok, családok, környezetvédelem, gazdaság, értékteremtő munka, életszínvonal, közjó, bérek, oktatás, alkotmány, lét-jog- és közbiztonság, emberi- és állati jogok, kötelezettségek, média, ökológiai sokféleség, kormányzat, pénzrendszer, politika, demokrácia, időbeosztás, nyelvünk, nemzeti értékeink, tudomány, kulturális sokféleség, művészetek, turizmus, külkapcsolatok, közösségi civil élet, a pszichológiai jólét stb. területén megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutatót átültetni a gyakorlatba. A szeretetre, igazságra, becsületre, bölcsesség szeretetére, létbiztonságra, közjóra, szolgálatra, harmóniára épülő politikával azonnal megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutató emelését ( Bruttó Nemzeti Boldogság mutatószámot használnak Bhutánban és Japánban http://greenr.blog.hu/2012/06/17/a_brutto_nemzeti_boldogsag_mutatoszamrol_bhutanban_es_japanban ). Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy a mostani 69. helyről ( http://happyplanetindex.org/countri... ) néhány év alatt az első 10 közé emeljük a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
Kapcsolódó: A BOLDOG, ÉRTÉKES, TARTALMAS, NAGYHATÁSÚ ÉLET ALAPKÖVEI ! ( Brindza András ) https://www.facebook.com/notes/brin...
A hazai termelés, fogyasztás és kereskedelem párhuzamos környezetbarát növelését. Fel kell állítani egy találmányokkal foglalkozó hiteles szervezetet, az államnak biztosítani kell hozzá a kellő mennyiségű pénzt. Meg kell csinálni egy jól védett központot, amelyben a feltalálóink és a szakemberek a találmányaikat készítenék el. Az államnak segíteni kell az egész világra törvényes szabadalmaztatásokat és az itthoni forgalmazási engedélyek kiadását ( pl. Prof. Dr. Horváth István értisztító és vérképjavító, sok ember életét megmentő találmányát az illetékes hivatalok bűnös módon gátolják ), cserébe az állam részesülne a megvalósított és gyártott találmányok hasznából.
6. Nemzetépítő Magyarországot ! Nemzeti elkötelezettségű kultúrát, művészetet, oktatást ! A magyarságot és értékeit kutató, bemutató, népszerűsítő és erősítő intézményt ! Habsburg Történeti Intézet van, magyar nincs, a világ 56 országában szervezettel rendelkező Magyarok Világszövetsége ( az elődjét még Kossuth Lajosék alapították ) 2000 óta egy forint állami támogatást sem kap, miközben az egyik kisebbség különböző jogcímeken 19 milliárd forint közpénzt kapott az elmúlt 8 évben... Az oktatásban szükséges a tananyag teljes körű sürgős felülvizsgálata, jobbá tétele, kb. 40 %-os csökkentése, a magyarellenes hazugságok, félrevezetések, rombolások kivétele, a felelősök megbüntetése ! Az önellátásunkhoz szükséges biogazdálkodás ( értékteremtő munkával a gyakorlatban is ), a filozófia pl. az élet értelme, a célok, a magán- és a közéleti küldetés meghatározása, tanítása ( lásd bővebben a facebookos lapomon lévő jegyzeteim között -- A boldog, értékes, tartalmas, nagyhatású élet alapkövei című írásomban https://www.facebook.com/andras.brindza/notes?lst=100002463564826%3A100002463564826%3A1504795415 ) !! Őseink szokásainak, törvényeinek, erkölcsének, a magyarság és az emberiség értékeinek, a jóra nevelés, a háztartás vezetés, az alkotmányról, a jó pénzrendszerről, a demokráciáról szóló ismeretek,a sakk és egy pozitív értékrendre épülő jó világkép tanítása !
7. Köztulajdonba a közműveket ! Az ország vérkeringésének számító ágazatok állami kézben kell hogy legyenek ( ivóvízhálózat, elektromos hálózat, gázhálózat, szennyvízhálózat, úthálózat, 1 telefonhálózat, MÁV, Volán, BKV, fegyvergyár ) ! Felül kell vizsgálni a privatizációkat és a bankkonszolidációkat, a bűnösöket és az összes többi politikai bűnözőt különleges bíróság elé kell állítani ! A közvagyon mozgása és az állami szerződések nem titkosíthatók !
8. Jog- és közbiztonságot ! RENDET ! A legkiválóbb emberek közül választott különleges bíróság felállítását ! A válságért felelős Alkotmánybíróság feloszlatását, tagjainak a különleges bíróság elé állítását ! A bíróságok és az ügyészségek megtisztítását a pártos bíróktól és ügyészektől ! A sok igazságtalan bírósági ítéletet felül kell vizsgálni, rendezni kell ezeket ! Az igazságtalan, magyar- és emberellenes ítéleteket hozó bírók, felelős ügyészek eltávolítását, különleges bíróság elé állítását ! Népszavazással választott, visszahívható bírókat, ülnököket, ügyészeket, rendőri vezetőket ! Törvény előtti egyenlőséget ! Vissza a kis emberek és sok apa elsikkasztott igazságát ! Az elnyomóink és kifosztóink által leuralt bíróságok felszabadítását ! A szigorított büntetésekkel, az önellátó börtönökkel, a jobb rendőri, ügyészi, bírói munkával és a halálbüntetés visszaállításával ( csak a biztosan bizonyított súlyos bűncselekmények esetében ) kb. 70-80 %-kal csökkenthető 2 éven belül az emberek, a magán- és a közvagyon ellen elkövetett bűn- és korrupciós cselekmények száma ! Érpatakon, az érpataki modellel a bűnözés nagymértékű csökkentését sikerült már megvalósítani ! Az állatok és a környezet ellen elkövetett bűncselekményeket is hasonló mértékben lehet csökkenteni 2 éven belül.
9. Vagyonelszámoltatást ! A törvénytelenül szerzett vagyon elkobzását ! Állami vagyonleltárt 1900-tól napjainkig ! A súlyosabb bűncselekmények elévülésének a megszüntetését ( pl. a hazaárulás, a magyarság, az emberiség, a Szent Korona Értékrend, a közvagyon ellen elkövetett bűnök, a gyilkosság, a törvényhozás, a pénzrendszer, az ország függetlensége, a privatizáció, a főáramú média, a korrupció, a rablás eseteiben ), a fentiek büntetése nem évülhet el ! Vagyonosodási vizsgálatra van szükség időkorlát nélkül a 2 diktatúrát működtetők, kiszolgálók, segítők és az alábbiak köreiben, a gyanú esetében a családtagjaiknál és az ismerőseiknél is ! Minden volt és mostani politikus és családtagjaik, miniszter, államtitkár, helyettes államtitkár, hozzájuk közel álló milliárdos és milliomos, bankár, privatizátor, alkotmánybíró, főpolgármester, polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő, a főáramú média tulajdonosai, vezetői és szerkesztői 2 héten belül hozzák nyilvánosságra az összes külföldi és belföldi bankokban, cégekben, részvényekben, állampapírokban lévő pénzüket és értékeiket, valamint tegyenek teljes körű vagyonosodási- és vagyonnyilatkozatot ! Offshore cégek és lehetőségek kizárását !
10. A titokrendszer lebontását, a titkosítások feloldását ! A magyarellenes tevékenységet folytató ügynökök, besúgók nevének, aktáinak a nyilvánosságra hozatalát ( 1944-től napjainkig ), eltávolításukat, különleges bíróság elé állításukat !
11. A hiteles média megteremtését ! A manipulációk, az elhallgatások, az értékrombolás, a magyarellenesség, a gyűlöletkeltés és az erőszakosság növelésének a sürgős felszámolását, szigorú büntetését ! A bűnelkövetők bíróság elé állítását pl. az M1-nél, a Duna Tv-nél a “közszolgálati” média felelős vezetőit és szerkesztőit, az ATV, RTL, TV2, ECHO Tv, Hír Tv tulajdonosait, felelős vezetőit és szerkesztőit ! Lásd bővebben a facebookos lapomon a jegyzeteim között A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ HITELES TÉVÉK ÉS LAPOK, + A MÉDIATERROR FŐBB MŰKÖDTETŐI című írásomban ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495428600549244&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater ) ! ( Megjegyzem, hogy kb. 10 fontos írásom linkjének az osztását jogtalanul blokkolja a facebook !) A magyar állam segítségével egy közös tulajdonban lévő magyar demokratikus közösségi oldalt kell sürgősen elindítani ! A közösségi oldalak működésére törvényt kell hozni pl. szigorúan büntetni kell a Facebook, YouTube sok esetben jogtalan, diktatórikus, bűnös cenzúráját, facebookos, You Tube lapok diktatórikus megszüntetését !
12. A fennmaradás alapját képező föld nemzeti kézben tartását ! A mezőgazdasági önellátás és a hazai vetőmagok biztosítását ! A génmanipulált növények és termékek teljes körű kizárását ! A biogazdaságok és vállalkozások létrehozásának pénzügyi és szakmai támogatását, pénzt kell biztosítani ezek részére, a kezelési költség csak 1-2 % lehessen, az adminisztráció jelentős csökkentését ! Kert és tündérkert Magyarország megteremtésének a fontossága -- őshonos gyümölcsfák ültetése, városok, települések fásítása, zöldítése és virágosítása, az erdők kisebb részeinek beültetése erdei gyümölcsöket termő növényekkel, valamint dió, mogyoró, szelídgesztenye fákkal ( utak mellett is). Vissza a Prof. Dr. Ángyán József által kidolgozott Vidékstratégiához, amit az Orbán kormány elszabotált (lásd az interneten) ! Az ökológiai gazdálkodásról gazdáknak, közérthetően (Dr.Roszík Péter) / + Rózsa Péter biogazda és neves borászok pl. Kaló Imre videói -- https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-%C3%B6kol%C3%B3giai-gazd%C3%A1lkod%C3%A1sr%C3%B3l-gazd%C3%A1knak-k%C3%B6z%C3%A9rthet%C5%91en-drrosz%C3%ADk-p%C3%A9ter-r%C3%B3zsa-p%C3%A9ter-bi/940349792723797/ !
13. Rossz politika mentes egészségügyet ! Az egészséges táplálkozásra, egészséges gyermekek születésére, az emberek és az állatok egészségének a megőrzésére kell helyezni a hangsúlyt !!! Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a sok beteg meggyógyításáért ! A létünk a tét ! Minden élelmiszer, só, termék, E betűs anyag, tartósító- és édesítő szerek profi vizsgálatát, az egészségre káros termékek és szerek sürgős kizárását a forgalomból (ennek egy része 27 év kormányzása után 2017 júliusában jutott eszébe az Orbán kormánynak -- valószínű, hogy ezt is tőlünk vették át) !.. Fél éven belül napokra, vagy hetekre kell csökkenteni a sok hónapos várakozási időt ( 30 ezer beteg vár valamilyen műtétre ) ! Ne fölülről, reformokkal, hanem alulról jövő tapasztalatokkal kell újítani ! Elég a kivonásokból és a lenyúlásokból, pénzt kell tölteni a rendszerbe, a legmodernebb orvosi műszerekkel kell ellátni az emberek gyógyításával foglalkozó intézményeket ! Értékarányos munkabért és betegjogot ( minimum 75 %-os azonnali béremelésre van szükség arányosan az egészségügyben dolgozóknál, a mentősöknél, a védőnőknél, a 300 ezer Ft nettó kereset felett lévő doktoroknál kb. csak 25 %-os ra) ! A fogyatékos családtagot ápolók havi juttatását a mostani szégyenletes 28000 Ft-ról 90000 Ft-ra, a súlyos sérülteknél a mostani 50000 Ft-ról 125000 Ft-ra kell emelni 1 hónapon belül ! Minden családtagját ápoló munkáját munkaviszonynak kell számítania az államnak (2 féle fokozat van) ! Kórházi fertőzésekben kb. 600-700 ember hal meg évente, kötelezővé kell tenni a kb. 20 ezer forintos fertőtlenítő germicid lámpák felszerelését a kórházakban és az egészségügyi rendelőkben ( 2017 első felében az Orbán kormány 12.8 milliárd forintot költöttek haszontalan plakát kampányokra ) !.. Meg kell erősíteni a háziorvosi szolgálatot ( egy 2017. májusi statisztika szerint 352 háziorvosi és 284 fogorvosi praxis volt tartósan betöltetlen ) ! Legyen 2 új Orvosi és Természetgyógyászati Egyetem és Kórház Magyarországon ! A legegészségesebb és a legboldogabb nemzetté kell tennünk a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
14. Teljes életre szóló létbiztonságot ! A nyomor és a hajléktalanság felszámolása mellett segíteni kell minden rászoruló embert, hogy munkája és lakása legyen ! Minden munkahellyel rendelkező ( az önálló életvitelre képtelen sérült emberekre nem vonatkozik a munkahely ) rászoruló magyar állampolgárnak alanyi jogon jár az első lakás-ház ( pl. önkormányzati lakásokból ), vagy megvételére, felépítésére max. 25 millió Ft vissza nem térítendő államcs i támogatás. A meredeken emelkedő lakásárak miatt jelentős mértékben korlátozni kell a külföldiek lakásvásárlását ! Legalább annyi gondoskodás illeti meg az utcára kényszerült, vagy hideg otthonukban életveszélyben élő embereket, mint amilyen élet-megkímélő gondoskodást kapnak a bűnözők a börtönben!
15. Kb. 15 ezer fős hivatásos határőrséget és 10 ezer fős hivatásos honvédséget a legmodernebbek közé tartozó nagyobb részben védelmi fegyverekkel ellátva. 2 hónapos kötelező katonai kiképzést, a fegyvert nem fogóknak 2 hónapos kötelező polgári szolgálatot minden egészséges férfinak. A sorozott katonaságot csak akkor lehet behívni, ha az országot komoly háborús veszély fenyegeti ! Önkéntes alapon szerveződő Magyar Gárdát. Magyar katona nem lehet külföldön, külföldi katona nem lehet Magyarországon, kivéve az oktatásokat és a hadgyakorlatokat, a legerősebb hadseregtől is többet ér a jó politizálás pl. Svájc. A terrorisztikus NATO-ból való kilépés, semlegesség !
16. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal számos esetben magyarellenes döntéseket hozott-hoz ( pl. állampolgárságot ad nem magyar embereknek, különleges bíróság elé kell majd állítani a felelősöket, a jogtalanul kiadott állampolgárságokat vissza kell venni ), vizsgálatok sürgős indítását, a valódi civilek általi teljes körű ellenőrzését ! Évente maximálisan 200 politikai, vagy a magyarságnak szükséges menekült befogadása 5 évre szóló letelepedési engedéllyel, a döntést valódi civilekből és állami hivatalnokokból álló 5 fős bizottság hozhatja meg, csak büntetlen és fertőző betegségtől mentes emberek lehetnek.
17. Veszélyes energiatermelés helyett megújuló, szelíd, környezetbarát elektromos energiát !
3. UTAS NEMZETI CIVILEK
<
A rovat további cikkei:
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

8 1 2