MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ-Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) - MAREVOSZ összes

0000-00-00 00:00:00

Röpirat gondolkodó Honfitársainkhoz!

0000-00-00 00:00:00
Röpirat gondolkodó Honfitársainkhoz!.

Röviden tekintsük át az elmúlt közel 62 évet. Először volt az egy párti kommunista diktatúra, ahol is az elnyomó szovjet rendszert erőltették ránk az akkori vezetők. Először a háborús jóvátétel címén rabolták ki az országunkat, majd az értéken alul fizetett áruinkon keresztül szívták ki a megtermelt nemzeti vagyunk egy jelentős részét, majd ezt a későbbiekben azzal fokozták, hogy a nekik szükséges eszközöket velünk vásároltatták meg és térítés mentesen adtuk át részükre. Előírták, hogy támogassuk a nyugati és afrikai kommunista mozgalmakat az általunk megtermelt jövedelmünkből.

A moszkvai utasításokat az MSZMP vezetői következetesen betartották, mert elsősorban internacionalisták azaz nemzetköziek voltak azaz nem magyar érzelműek. Majd a nyugat ránk erőltette -Moszkva jóváhagyásával-/1982-ben beléptünk az IMF-be/ a visszafizethetetlen kamatos kamattal járó dollár hitelt. Így egy újabb erőforrás kiszívás keletkezett. Így jött el az 1989-es változás amikor is döntöttek a több párt rendszer bevezetéséről .Az MSZMP vezetői az új gazdasági törvény meghozatalával elkezdték az állam javait privatizálással saját zsebükre fosztogatni. A 90-es választások után már a nyugati pénzhatalom diktálta a teendőket a további privatizálással a korábbi szabályok lebontásával és a gazdaság liberalizálásával.

Megkezdődött az állami és szövetkezeti vagyon eladása és széthordása, amelyben a volt állam párti vezetők és köreik jártak élen, valamint a külföldi monopóliumoknak játszották át az üzemeket és gyárakat jóval értékük alatt. Tényként kell megállapítani, hogy a 90 utáni kormányok ezt a galádságot tovább folytatták – különösen a Horn kormány, majd a Fidesz fejezte be a jól működő mezőgazdaságunk szétverésével. A Fidesz kormány mondott le a Magyar Nemzeti Bank magyar fennhatóságáról az Európai Központi Bank javára, így még a Forint kibocsátási jogunkat is elvesztettük ezzel biztosítva, hogyha pénzre van szükségünk, akkor azt csak kamattal járó hitel felvétellel vagy hitellevél kibocsátásával tudjuk megszerezni.

A globalista bankok és multi vállalatok így szívják el folyamatosan az általunk megtermelt értékek javarészét. Ezért tűnik egyre kilátástalanabbnak a helyzetünk. Az egy párti diktatúrát felváltottuk a többpárti diktatúrával hiszen az ország kirablása még jobban fokozódott, amihez a keretet a jelenlegi a parlamenti pártrendszer biztosítja. Felmerül önkéntelenül az alábbi kérdés, hogy szükség van-e ilyen pártokra, amelyek a külföldi parancsokat és a saját gazdasági érdek csoportjaikat támogatják a nemzet érdekeinek ellenében? Szükségünk van olyan pártokra, amelyek szembe állítják az egyes népcsoportokat és még a családokat is egymással, hogy az oszd meg és uralkodj elv alapján nyomorítsanak meg bennünket? Nem, nem, nem!!!

Sem a Fidesz sem az MSZP nem hajlandó az adósság elengedéséről vagy csökkentéséről tárgyalni, nem beszélve a hitel törlesztésének megtagadásáról. A pártok a külföldről előírt utasításokat hajtják végre a saját uralkodásuk fenntartására a nemzet érdekei ellen. Az eddigi tudatos tevékenységük által mára már leküzdöttünk magunkat az 1972-es élet- színvonalra a keresetünk vásárlóértékét tekintve, nem beszélve a teljes létbizonytalanságunkról és a kilátástalan jövőnkről.

Mivel felszámolták a magyar termelő ipari vállalatokat soha nem látott mértékre szökött fel a munkanélküliek száma, mivel szétverték a mezőgazdaságunkat élelmiszerekből sem vagyunk önellátóak, holott a magyar termőföld 30 millió embert tudna eltartani, de ezt az EU-s kvóta rendszer nem engedi.

Mit tudunk és mit kell tennünk?

Meg kell szerveznünk a biztonságunkat különösen vidéken és a városok egyes részeiben. Önkéntes egységek szervezésével kell biztosítani, hogy a tolvajok és rablók ne tudjanak szabadon garázdálkodni, mert a rendőrségre kezdetben nem lehet számítani. Ez fáradtsággal és anyagi kötelezettséggel jár, de pillanatnyilag nincs más kiút. Ha kezd megszilárdulni a közbiztonság, akkor már érdemes lesz a kertekben termelni és háziállatot tartani, mert a gazda tudja majd, hogy a termést nem más fogja betakarítani. Ez az első lépés az önellátáshoz és függetlenedés a multik szemét és egészségtelen áruitól. A többlet megtermelésével jövedelemhez lehet jutni és a honfitársainkat is egészséges élelemmel lehet ellátni. Van rá példa már több településen csak követni és fejleszteni kell a módszereket.

Visszalépésnek tűnik ugyan, ha előtérbe helyezzük a régi bevált hagyományos fűtési módszereket, de ezzel tovább csökkentjük függőségünket a multi energia szolgáltatók uzsora áraitól. Ma már léteznek olyan áramfejlesztő szélkerekek, a magyar szabadalom a széltorony, amivel kis közösségek áramellátását meg lehet oldani. Tudjuk ez pénzbe kerül, de már rövid távon kifizetődő a várható energia áremelkedéseket tekintve.

A helyi pénzrendszer megszervezésével ki tudjuk kerülni a külföldi tulajdonú bankok kamattal terhelt hitelezését, például szolgáljon a Svájcban működő helyi pénzrendszer a WIR, ahol is a nemzeti össztermék több mint 40 %-át nem Frankban, hanem a helyi pénzben számolják el egymás között a vállalatok.

Befejezésül a legfontosabb kérdésre térek rá és egy magyar közmondással mutatok rá a lényegre, ami így szól „ fejétől bűzlik a hal”. Na ezen az eddigi módszeren kell változtatnunk elsősorban.

Minden kis közösség tudja és ismeri azon a tagjait, akik tiszteletre méltó magatartásukkal azaz becsületességükkel, tisztességükkel, jellemességükkel, lelkiismeretességükkel és tudásukkal kivívták elismerésüket.Ők a közösség informális vezetői. Ezeket az embereket kell megválasztani a helyi közösségek vezetőinek, nem pedig a felülről ajánlott pártkatonákat. Ezek a párt katonák a pillanatnyi pártérdeket képviselik a közösséggel szemben, a helyi érdekek figyelmen kívül hagyásával.

Most az új - még nem elfogadott- választási törvény lehetővé tenné, hogy 200 aláírással lehet jelöltet állítani. Adott a lehetőség, hogy helyi civil összefogással, az arra érdemes jelöltjeiket támogassák a helyi vezetésre, a megyei közgyűlésbe és juttassák be a parlamentbe, akik nem a külföldi és párt érdekeket képviselik, hanem a nemzetünk érdekeit. Kötött mandátumot kell adni ezeknek a képviselőknek, ami azt jelenti, hogy csak a választóiknak kötelesek felelősséggel tartozni és visszahívhatóak.

Követeljük meg az igaz dicső magyar történelem tanítását az iskolákban a ránk erőltetett és ma már bizonyítottan valótlan finn-ugorista elmélet helyett. Dicső múltunk megismertetése öntudatra ébreszti az embereket, különösen a fiatalokat.

Honfitársaim!
Térjünk vissza a magyarok Istenéhez, mert hit nélkül a hatalom uralkodik rajtunk az ateizmus és nihilizmus ránk erőltetésével. Emlékezzünk Mindszenthy hercegprímás szavaira, ha Magyarországon minden nap egy millió ember imádkozik, akkor az országunk megmarad, nem lehet elpusztítani./ Ha ez osztrákoknak egy év alatt sikerült a megszálló hatalmakat kiimádkozni az országukból, nekünk is sikerül./
MAREVOSZ

Vélemények:

A Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége 2006 óta keresi azokat a kapaszkodókat, amelyek segítségével a magyar társadalom átlendülhet azon a bizonyos holtponton. Mi azt hirdetjük, hogy egységes értékrendben, sokszínű gondolkodással, valódi szövetségben lehet csak átütő eredményeket elérni, és ezért van szükség egy hiteles szellemi centrum sokrétű tevékenységére is. Ez a szellemi centrum dinamikus, ha kell radikális, ha kell kompromisszum kész, de semmiképen nem megalkuvó. Nekünk ma már az is megalkuvást jelent, ha valaki a pártrendszer keretein belül próbálkozik. Megjegyzem, aki ma pártpolitikában gondolkodik - legyen az politikai rövidlátó, vagy szélhámos- inkább visszahúz mint előremozdít. A pártpolitika és a civil önrendelkezés kényes mezsgyén fog elválni egymástól a valódi tettre készség a valódi teljesítmény nélküli hatalmi vágytól. A MAREVOSZ hat év alatt erős és tapasztalt civil értelmiségi közösségé érett, amely (saját bőrén tapasztalva) el tudja dönteni, hogy mit, mikor és hogyan kell tenni, kritikus helyzetekben. Ezért is ajánlom mindenki figyelmébe a MAREVOSZ tagsága által megfogalmazott kiáltványt!

T.J.
MAREVOSZ

8 1 2