MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ)- Kezdeményezések /hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) székely magyar rovásban
hírek székely-magyar rovásban

szervestaradalom. info A Covid igazolványhoz

2021-03-12 11:06:08
A szerves társadalom honlapja (https://szervestarsadalom.info megnéz >>> )az alábbi levelet írta a Miniszterelnöknek a már bevezetett COVID-igazolványhoz később rendelendő kedvezményekkel kapcsolatban.
Aki egyetért ezekkel a gondolatokkal, az töltse le a levelet, írja alá a saját nevével és a saját címével és küldje el ő is a miniszterelnöknek!


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az Alaptörvény „Szabadság és felelősség” szakaszának XXV. cikke alapján („Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyedül vagy másokkal együtt, írásban kérelemmel, panasszal vagy javaslattal forduljon bármely közhatalmat gyakorló szervhez.”) biztosított jogommal élve írom ezt a levelemet Miniszterelnök Úrnak.

Szeretném felhívni Miniszterelnök Úr figyelmét néhány olyan dologra, amiket szerintem figyelembe kellene vennie, mielőtt a „COVID-igazolvány”-hoz rendelt kedvezményekről döntést hozna. Bízom abban, hogy ez a levelem konkrétan eljut Önhöz, és ezt kifejezetten kérem is attól a személytől, aki Miniszerelnök Úr hivatalában először elolvassa ezt a levelemet!

Azt állítom, hogy a COVID-igazolvány olyasfajta rétegzettséget hozhat létre a társadalomban, mint amilyen a feudalizmusban volt! Ez kifejezetten káros akkor, ha a társadalmi béke és egyensúly megteremtését, valamint a gazdaság és az emberek egyre szervesebb együttműködését szeretnénk elérni abból a célból, hogy egyre jobban, egyre boldogabban élhessünk!

Jogszabály már bevezette az alábbi igazolvány-típusokat:

  1. Határozatlan ideig érvényes igazolvány azok számára, akik beolttatták magukat = főnemesség, főnemesi kiváltságok. Vélhetően az ilyen igazolvánnyal rendelkező személyek minden szolgáltatást korlátozás nélkül igénybe vehetnek.
  2. Határozott ideig érvényes igazolvány azok számára, akik regisztrált „COVID pozitívak” voltak (vagyis hivatalosan is átestek a „betegség”-en) = köznemesség. Nekik vélhetően annyival lesz kisebb a joguk, hogy a szolgáltatások elérése csak 6 hónapig tart. Utána vagy be kell oltatniuk magukat, hogy a „felsőbb kaszt”-ba (az 1-es pontban ismertetett csoportba) kerülhessenek, vagy 4 havonta meg kell vásárolniuk a jogosultságaikat a következő pontban ismertetendő módon.
  3. 4 hónapig érvényes, megvásárolható igazolás („kiváltságlevél”) = bárói kaszt. Vannak kiváltságok, de korlátozottabbak. Ezt a fajta kiváltságlevelet azok kaphatják meg, akik pénzért megvásárolják, méghozzá kétszeresen is: a saját költségükön kell elkészíttetniük az antitest-tesztet is, és az igazolványt, vagyis a kiváltságlevelet is.

Azok, akiknek egyik módon sem lesz ilyen kiváltságlevelük, a nincstelen „büdös paraszt” kategóriájába kerülnek: dolgozhatnak, adót fizethetnek, de „jogfosztottak” lesznek, hiszen talán sok olyan szolgáltatás lesz, amit csak az 1-3. pontban szereplő kiváltságosok vehetnek igénybe. Mindeközben ezek a „büdös parasztok” lesznek többségben, akik az értékteremtő munkájukkal alapvetően tartják működésben a gazdaságot.

A szabad magyarok sohasem viselték el az ilyen fajta előjogokon alapuló kasztosodást! Ez volt az egyik oka a rájuk erőltetett központosított, rendi felépítésű állam, a királyság működése alatt is szinte folyamatosan jelen lévő működési zavaroknak is…

Ahhoz, hogy társadalmi béke és folyamatos gyarapodás, fejlődés legyen, éppen hogy azon kellene dolgozni, hogy mindenki egyformán férjen hozzá a lehetőségekhez!!!

Azonban hatalmas tévedés lenne, ha ezt a magyar kormány úgy valósítaná meg, hogy mindenki számára kötelezővé tenné az oltást! Ez a legalapvetőbb szabadságunkat, a testünk feletti önálló rendelkezési jogunkat szüntetné meg teljesen, és akkor minden más „szabadság” csak illúzió lenne!

Ha az oltást kötelezővé tennék Magyarországon, az hatalmas károkat okozna a társadalomban: Miniszerelnök Úr is jól tudja, hogy a magyarok szabadságvágya nagyon régről eredeztethető és a királyság előtti szabad idők sejtszintű emlékezetében rejlik!

Azt feltételezem, hogy a már bevezetett kártyákhoz rendelni tervezett kiváltságok ártalmasak lesznek a nemzet megerősödésének és a megmaradásának a folyamatára is, mert jelentős, új belső törésvonalakat hozna létre, ezért alaposan megfontolandónak tartom ezt a kérdést!

A „COVID-igazolvány” kiállításánál is létrejött egy igazságtalan anomália: az 1. és a 2. pontban szereplő személyek ingyenesen jutnak az igazolványhoz, míg a 3. pontban lévő személyeknek fizetniük kell érte. Ebben az az igazságtalanság, hogy azokra a személyekre, akik nem voltak regisztrált „COVID-pozitívak”, semennyit sem költött rájuk az állam, mégis pont nekik kell fizetniük két tételt is, ha szeretnék megkapni ezt az igazolványt. Közülük sokan nem azért nem kerültek be a nyilvántartottak közé, mert nagyon enyhén jelentkeztek a tünetek, hanem azért, mert távol akarták tartani magukat a KÓR-háztól, valamint azért, mert azt vélik, hogy a személyes szabadságuk nagymértékben függ attól, ha minél kevésbé kiszolgáltatottak külső tényezőknek: az immunrendszer tudatos karbantartása a legalapvetőbb fontosságú az entrópia („szétesés”) elleni folyamatos védekezésben!!! Szóval, aki megterhelte a költségvetést, az ingyen kap igazolványt, aki pedig nem, az fizessen érte!

A pillanatnyi helyzetben az én véleményem szerint most az „amit nem használunk, az visszafejlődik” ősi megfigyelésre kell koncentrálnunk: most nem „használjuk” úgy a gazdaságot, ahogy kellene, nem működtetjük úgy az emberi kapcsolatokat, ahogy kellene és ennek hamarosan legalább két végkifejlete lehet. Az egyik az, hogy tovább sorvad minden és valamikor egy sokkal lepusztultabb helyzetből, sokkal nehezebben lehet a társadalomba és a gazdaságba újra életet lehelni. A másik lehetséges végkifejlet pedig az, hogy az ÉLET utat tör magának: a társadalom élni akarása „elmossa” a korlátokat, ami rövid távon káoszhoz vezethet… Azt gondolom, hogy a jelenlegi helyzetből az jelentené a kivezető utat, ha megszűnne az embereknek a betegséggel történő riogatása, a félelemkeltés! A kvantumfizika megállapításai alapján alapvetően ez az oka annak, hogy nem csökken a COVID-pozitív esetek száma, illetve nem tűnik el a járvány… Amire a figyelmünket irányítjuk, az nyilvánul meg a kvantummezőből! Jelenleg elegendő lenne a beoltani a legveszélyeztetettebbeket és azonnal és optimista hozzáállással meg kellene kezdeni a normális élet helyreállítását, mielőtt a társadalom s a gazdaság végzetes sebeket nem szenved el… NEM KELL mindenkit megmenteni, ez nem is lehetséges és az erre való törekvésnek aránytalanul nagy a társadalom által megfizetendő ára!

… És ha már rászántam magam, hogy levelet írjak Önnek, még egy sejtésemet is szeretném megosztani Önnel!

El tudom képzelni, hogy az Ön által létrehozott Operatív Törzs nagymértékben „önjáróvá” vált… Néha úgy tűnik, mintha Ön szolgálná az Operatív Törzset, pedig fordítva lenne a helyes: Ön teremtette meg az Operatív Törzset azért, hogy segítse Önt! Az „Operatív Törzs”, mint olyan, egyfajta „virtuális entitás”, ami úgy igyekszik élni az „életét”, hogy hasznosnak tűnjön! Ezzel alapvetően nincs baj, csakhogy ez a „virtuális entitás” nem képes tekintettel lenni a valós létezőként élő emberek szabadságvágyára, ami minden körülmények között a legalapvetőbb járandóságunk a létezésünk okán! (Szerintem ez lesz a gond a mesterséges intelligenciával is.)

Tatabánya, 2021. március 2.

Tisztelettel üdvözlöm Önt: 

Pataki Antal

www.szervestarsadalom.info

hírek
Még több hír:
A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
Varbai Gábor: A FIDESZ és az ellenzéki összefogás négy nemzetárulása!
Brindza András: AZ UKRÁN DRÁMA KÖZÉRTHETŐEN ÉS TÖMÖREN - Dr. DRÁBIK J. bajtársunk könyvének összefoglalója !! + KAPCSOLÓDÓK!
Tatár József: Európa ismét lángokban. Mi magyarok megint megszenvedjük.
Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
TÖMEGEK TÜNTETTEK A VILÁG SZÁMOS VÁROSÁBAN A KORONACSALÁS ELLEN (2022. I. 22-23.-ÁN)!!
Gyorshír: Ezúttal Stockholmban tüntettek
Bóna Mária Ilona: NEHÉZ-SORSÚSÁGRÓL A MAGYARORSZÁGI NÉMETEK ELŰZÉSÉNEK EMLÉKNAPJÁN
A SOKAT HAZUDOZÓ, HITELTELEN LAKÁJORVOSOK EGY RÉSZE! + KAPCSOLÓDÓk
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

MAREVOSZ - hírek 2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg székely-magyar rovásba

8 1 2