MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ)- Kezdeményezések /hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) székely magyar rovásban
hírek székely-magyar rovásban

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !1. rész

2018-03-26 21:16:12
TISZTELT HONFITÁRSUNK !
Szeretettel köszöntjük !
Ön a főáramú média által bűnös módon agyonhallgatott 3.UTAS NEMZETI ( a valódi, köz- és Soros Gy. féle pénzeket nem használó ) CIVILEK elmúlt 28 évről szóló tömörített tényállását, az értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás sarokpontjait, cselekvési tervét ( 21 könyvből és füzetből álló programja van ), a magyarság legfontosabb szent küldetéseit és az azokkal egyetértő, a magyarságért, az emberiségért, az állatokért és a környezetért sok jót tevő kitűnő ember névsorát tartalmazó anyagunkat olvassa..! Ez képezi az alapját a 2018-as országgyűlési választáson induló NEMZETI ZÖLD KOALÍCIÓ cselekvési tervének is. Szomjúzni kell az igazságra és magunkhoz kell venni a bölcsesség kenyerét ! A bölcsesség elhozza a megvilágosodást és receptet ad a jó választásához és az élethez..!


Az elmúlt több mint 100 év, de leginkább az elmúlt 20 év társadalomtudósainak kutatási eredményei, előrelátó gondolkodóinak írásai, program könyvei nyomán ( pl. Silvio Gesell, Mahatma Gandhi, Alexandr Szolzsenyicin, Lee Kuan Yew, Noam Chomsky, David C. Korten, Síklaky István, Brindza András, Dr.Drábik János, dr.Halász József, Éliás Ádám, Prof.Dr.Kindler József, Dr.Mándoki Andor, Dr.Zacsek Gyula, Dr.György Lajos, Prof.Dr.Samu Mihály, Prof.Dr.Ángyán József, Prof.Dr.Tanka Endre, Dr.Dávid Tamás, David Icke, Prof.Dr.Carroll Quigley, Samuel P. Huntington, Thomas Piketty, G. Edward Griffin, Lester R. Brown, Prof. Dr.William Ripple ökológus stb.) kialakult egy gazdasági-társadalmi cselekvési terv ( az élet útja ), amely fenntartható lehetősége az összeomlóban lévő, leginkább a Rothschildok által vezérelt neoliberális -- pénzuralmi globalistás válságokozó rendszernek -- a romlás és pusztulás útjának !
TÖRTÉNELMI PILLANAT -- A KÉPEN (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=968143333277776&set=picfp.100002463564826.968143326611110&type=3&theater ) A MÓDSZERVÁLTÁS UTÁNI MAGYAR ÖSSZEFOGÁS ÉS A TUDATI FORRADALOM ELINDÍTÓI ( Brindza András és néhai Síklaky István közgazdász kezdte szervezni a nagyhatású mozgalmat. A mozgalom nevét 1999-ben Síklaky I. javasolta, manapság már sokan használják az összefogás nevet pl. a felülről szervezett, megosztó, pénzuralmi globalistás, neoliberális, világgyarmatosító, válságokozó, romlott, közveszélyes "bal-jobb" elnyomók is) -- AZ ÖSSZEFOGÁS A FENNMARADÁSÉRT MOZGALOM ALAPÍTÓI KÖZÜL LÁTHATÓK NÉHÁNYAN ( A KÉP 1999 SZEPTEMBERÉBEN KÉSZÜLT POMÁZON ).
A jelenlegi szociális, társadalmi, környezeti-természeti, politikai, pénzügyi és gazdasági katasztrófa felé menetelő emberiség és magyar nép csak akkor tudja megváltoztatni a rossz, igazságtalan, hazugságokra épülő neoliberális rendszert, ha jelentős mértékben megnöveljük azoknak az embereknek ( a társadalom többségének ) a tudati szintjét, akik valójában nem tudják, hogy az általuk választott, a nemzetközi háttérhatalom kiszolgálói, "a bal- és jobboldali böllérek", vagyis, a pénzuralmi globalistások mit tettek és tesznek velük..!
2002-ben a röplap 1-ben a következőket írtuk Síklakyval:
„A magyar társadalom béklyóban vergődik, nincs választási lehetősége. Az elmúlt 12 ( mára már 28 ) év politikai fejleményei azt eredményezték, hogy a hatalomban lévő politikusok, míg látszatra torzsalkodnak -- együtt árusítják ki az országot, teszik pénzgyarmattá. A gyárak, a kereskedelem, a bankok, a közművek után most már a földvagyont, a kórházakat, az energiaszektort, az ingatlanok megmaradt részét is át akarják játszani idegen érdekeknek. Ezt alapvetően az teszi lehetővé, hogy jelenleg a képviselőket a választók nem ellenőrizhetik, nem kérhetik számon ígéreteiket és nem hívhatják őket vissza..! ( Kossuth mondta: Ahol a választók a képviselőket nem hívhatják vissza, ott nem demokrácia, hanem uralom van. ) A média segítségével 4 éven át azt csinálhatnak, amit csak akarnak. A kör bezárult."
A FELÜLRŐL SZERVEZETT, MEGOSZTÓ, KOMMUNISTA, MAJD PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, VÁLSÁGOKOZÓ, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES, SZÉLSŐSÉGES PÁRTOK, sok esetben a nemzetközi pénz, média, politikai, gazdasági- és katonai háttérhatalom és a saját érdekeiket szolgáló MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ, KDNP ( lásd pl. az amerikai hasonlatot a youtubon videón magyarul -- David Icke: Az elefánt a nappaliban -- https://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw&t=135s , Új Világrend -- A láthatatlan birodalom -- https://www.youtube.com/watch?v=5KbaE_otSOs&t=3447s , Alex Jones Film: ENDGAME Végjáték -- A világ leigázásának forgatókönyve https://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo ) 1989-1990-ben szabadságot, demokráciát, függetlenséget, alkotmányos jogállamiságot, sajtószabadságot, szociális piacgazdaságot és jólétet ígértek. Ezek közül lényegében semmi nem valósult meg ( a pirosból sárga csillag lett -- a diktatúra meg valójában megmaradt )..! Megvalósult viszont Magyarország eladósítása, kiárusítása, kifosztása, gyarmatosítása és az önkényuralom fenntartása. A módszerváltók, a régi állammonopolista diktatúra helyett nem demokráciát és jólétet teremtettek, hanem létrehoztak egy magánpénzrendszerre ( kamatra-kizsákmányolásra ), média- és párturalomra épülő neoliberális, demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúrát..! A szovjet csapatok 1991. évi kivonulása után lehetőség nyílt az alkotmányosság helyreállítására, ezt azonban a hatalmát megőrző, továbbra is önző, sokszor idegen érdekeket szolgáló “politikai elit” mindezideig nem teljesítette. A 3.utas nemzeti civilek és az általuk támogatottak törvénytelennek ( illegitimnek ) tartják az 1944 október 15. óta ( csak eddig nézve ) uralmon lévő kormányokat. Törvénytelennek és érvénytelennek tartják az 1949-es sztálinista, az 1989-es módszerváltó alkotmányt és a mostani Fidesz-KDNP alkotmány-alaptörvényt, valamint a stratégiai ágazatok privatizációját is !
Ajánlott videók és anyag: Háború a Nemzet ellen 1-4. - https://www.youtube.com/playlist?list=PL1EAFB7B8B75C0075 !!!!

MAGYARORSZÁGOT KIRABOLTÁK (Itt vannak a tények, John Christensen) Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/magyarorsz%C3%A1got-kirabolt%C3%A1k-itt-vannak-a-t%C3%A9nyek-john-christensen-a-ki%C3%BAt-/1487432351348869/ !

Magyarországon, a régóta törvénytelen és érvénytelen alkotmány, az országgyűlésben lévő bűnös pártok és a velük összefonódott főáramú média maffia miatt alkotmányjogi, politikai, pénzügyi, gazdasági, erkölcsi és társadalmi válság van. A magyar nemzet nem tagadhatja meg a történelmi magyar alkotmányt, nem tagadhatja meg saját múltját. Az alkotmányos jogfolytonosság és a törvényes rend helyreállítása a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek legidőszerűbb és legfontosabb dolgává vált ! A magyar történelmi alkotmányt el nem ismerő, abba ütköző, vagy azt megkerülő, de az ország, a nemzet sorsát lényegében érintő döntéseket és azok következményeit a magyar nép soha nem fogja törvényesnek tekinteni, magára nézve kötelezően elfogadni. Ha az első tétel ( az alkotmány ) hamis, akkor lényegében minden hamis. Alkotmánysértéssel jog nem létesíthető ! Elfogadhatatlannak és tarthatatlannak tartjuk az elmúlt 27 évben uralmon lévő rendszer diktatúráját -- a megromlott “bal-jobb oldal” méltatatlanná és alkalmatlanná vált az ország vezetésére !
"Mátyás király óta nem lehettünk hatalmon, mert mindig idegen uralkodók, vagy egyszerűen nagyhatalmaknak az ügynökei uralkodtak rajtunk, itt a politikusaink nem kerülhettek fel, a forradalmak kivételével, olyan pozícióba, hogy irányíthassák a nemzetnek a sorsát. Mások sérelme nélkül, de a nemzet hasznára." ( Sánta Ferenc )
"A történelem az élet tanítómestere." ( Hérodotosz ) "Történelmünk folyamán nem volt arra példa, hogy a külső hatalmakhoz való igazodás ( az általuk és a hazaárulók által történő magyarság elnyomása, Magyarország bűnös gyarmatosítása, kifosztása, kiárusítása, eladósítása pl. a török, az osztrák, a szovjet, a mostani neoliberális -- pénzuralmi globalistás rendszer, a diktatórikus EU, a terrorisztikus NATO ), hosszú távon szolgálta volna Magyarország boldogulását." ( Brindza András )
Lásd bővebben + jó képeket: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1391574304268008&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater ( Megjegyzem, hogy több alultájékozott, félrevezetett jobbikos kritizálta a fenti képet, leginkább nékik ajánlom az alábbi linken lévő anyagot: LELEPLEZŐ ANYAGOK VONA GÁBORRÓL https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1029594897132619&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater )

A RENDSZERVÁLTÁS ÉS AZ ÁLLAMADÓSSÁG -- KI ÁLL A MAGYAR PÁRTOK MÖGÖTT ? http://oskar.atw.hu/downloads/elhallgatott.pdf

A magyarság legkiválóbb embereinek (pl. Rákócziék, Thökölyék, Kossuthék, Petőfiék, az 1956-os Rácz Sándorék, Pongrátz Gergelyék -- „Mit akartunk mi ötvenhatban? Szabad és független Magyarországot. Azt akartuk, hogy Magyarország végre legyen a magyaroké. Egy középutat kerestünk a kapitalizmus és a szocializmus között. Egy harmadik útról álmodoztunk, amely nem a tőkéseknek és nem a kiváltságos kommunistáknak szolgálják az érdekeit, hanem az egész magyar népnek.” Németh László 1943. augusztus 25-én, a balatonszárszói összejövetelen a magyarság gyarmati sorsáról tartott előadást. A vita során a következőket mondta a harmadik útról: "Tegyük fel, hogy van Új-Guineában egy párt, amely azt vallja, hogy Új-Guineának az angolokénak kell lennie. A másik szerint Új-Guinea csak a hollandok alatt lehet boldog. S most feláll valaki és azt kérdezi: nem lehetne Új-Guinea a pápuáké? Ez a harmadik oldal.” Magyar küldetés a 3.utas Németh László szerint: „mintaadás az emberiségnek az emberi életről.”) és a mai utódaiknak (pl. a 3.utas nemzeti civileknek, nemzeti zöldeknek stb.) manapság is a legfontosabb szent célja Magyarország felszabadítása a több 100 éve tartó elnyomásunk és kifosztásunk alól !
Az állatok igyekeznek megvédeni családjukat és csoportjukat -- jó lenne, ha a magyarság nagy többsége és az emberiség is tanulna belőle ! “Nem vagy szabad, míg önmagadért élsz, mert önzésed rabja maradsz.” ( Gróf Széchenyi István ) Minden magyar- és a magyarsággal együtt élő nemzetiségekhez tartozó ember eldöntheti, hogy felelőtlen, önző nézője, vagy nemes, minőségi Emberhez méltó cselekvő részese szeretne lenni az elkövetkező sorsfordító történéseknek és időknek..!! "A politikára történő odafigyelés a közügyekkel való felelős törődést, érdekeink érvényesítésének a lehetőségét jelenti. Akiket nem érdekel a politika ( vagy a helytelen általánosítás miatt nem figyelnek rá -- a bölcsességet szerető emberek ismerik a jó politikát képviselő hiteles embereket -- kötődnek hozzájuk ), azok jelentős mértékben közömbösek és felelőtlenek saját, gyermekeik, szeretteik, embertársaik, nemzetük, Magyarország és a Világ sorsa iránt..!" “Az értékekhez való hozzáállás olyan mint egy árcédula, megmutatja lelki, érzelmi, szellemi, jellemi, erkölcsi, cselekvési, emberi szintünket, és az értékünket..!” (Brindza András) Lásd bővebben: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605672569524856&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater
----------------------------------------
A FIDESZ ÉS A LISSZABONI SZERZŐDÉS - BIZONYÍTÉKOK A HAZAÁRULÁSOKRA - A tisztánlátás kedvéért ... /+ A KIÚT !
AZ MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP nagyobb hazaárulásai és bizonyítékai !
Az elmúlt 28 évben uralmon lévő felülről szervezett, hazug, pénzuralmi globalistás válságokozó, ön-és közveszélyes, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő kormányok többszörös hazaárulást követtek el a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek ellen pl. Az egyik bizonyíték rá -- Simon Perez Izrael köztársasági elnöke az alábbit mondta 2007. október 10-én:
1. A régóta törvénytelen és érvénytelen Alkotmány és Alaptörvény megcsinálásával és meghagyásával !
2. A kormányzás és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközének, a pénzkibocsájtás, a hitelezés, a kamat- és árfolyamszabályzás ( a monetáris ) jogok törvénytelen, bűnös átadásával a nemzetközi pénz- és háttérhatalom részére !
3. A stratégiai ágazatok bűnös eladásával ( a privatizációval ) !
4. Az EU-csatlakozási és a Lisszaboni Szerződés megszavazásával -- az országgyűlésben szavazó képviselők elolvasás nélküli szavazták meg -- ezzel pl. kb. 505 millió EU állampolgár számára tették eladhatóvá a földünket -- Akié a föld, azé az ország..! Izrael hódit ! https://www.youtube.com/watch?v=uPoDCIGtKyI Felvásárolják Magyarországot ! https://www.youtube.com/watch?v=N9TCRf9pd8w
-----------------------------------------
106 ügy fért a Fekete Könyvbe – tanulmánykötet az elmúlt nyolc év korrupciós folyamatairól. A Civitas Intézet megbízásából a Transparency International Magyarország elkészítette a magyarországi korrupció 2010 és 2018 közötti történetét feldolgozó Fekete könyvet. https://blog.atlatszo.hu/2018/03/106-ugy-fert-a-fekete-konyvbe-tanulmanykotet-az-elmult-nyolc-ev-korrupcios-folyamatairol/
-------------------------------------------
Az értelmes és becsületes emberek soha többé nem szavaznak azokra a bűnös politikusokra és felülről szervezett pénzuralmi globalistás pártokra (és utódaikra), akik, vagy amelyek az elmúlt 28 évben uralmon voltak, vagy az országgyűlésben voltak-vannak ! Akik rájuk szavaznak, vagy nem tesznek semmit a demokráciának hazudott diktatúra felszámolásáért, azok nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen. George Orwell üzenete: „A nép, amely szélhámosokat, tolvajokat, árulókat választ meg, nem áldozat ! CINKOS !” Az vagy, amiket teszel ! Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá. “A KARMA TÖRVÉNYE: minden tettnek, történésnek következménye van, a tettek, szavak, gondolatok visszahatnak. A karma törvénye alapján nincs véletlen: okok és okozatok vannak."
2000 körül a 3.utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom ( ÖFEM ) bemutatására a következőket írta néhai Síklaky István közgazdász bajtársunk:
"A kamatra (kizsákmányolásra) épülő globalizálódó kapitalizmus az emberiség túlnyomó többségét egyre nagyobb nyomorba, kiszolgáltatottságba taszítja, és pusztítja az élet természetes feltételeit. Belső ellentmondásai folytán összeomlóban van. Történelmi szükségszerűség, hogy valamilyen módon átadja a helyét egy természetes társadalmi rendnek. A természetes társadalom mentes a pénz, média- és párturalomtól, önigazgató, emberközpontú, harmóniában van a természeti környezettel, mindenkinek létbiztonságot nyújtó szociális igazságosságot valósít meg. Erkölcsi (természetjogi) alapja a felebaráti szeretet."

Az ÖFEM első 12 pontja 2000-ben jelent meg, a második 12 pontja 2005-ben ( Brindza A. és Síklaky I. írta ), az alábbiakban a második 12 pont frissített és bővített ( 12 + 5 ) pontjait olvashatják. Mit kíván a Magyar Nemzet ? !

  1. A történelmi alkotmánnyal jogfolytonos, a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek érdekeit védő és szolgáló, a valódi demokratikus viszonyokat és az emberhez méltó életet biztosító törvényes alkotmányt és gyökeres, értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltást akarunk !!! A Szent Korona Értékrend alapelvei: 1.§ Magyarország örökké szabad. 2.§ A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez. A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek. b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén. 3.§ Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. ( Megjegyzem, hogy a 3.utas civilek és az általuk támogatottak is a föld tulajdonlását kizárják a külföldiek elől, a bányajog nélküli birtoklását viszont korlátozott mértékben nem zárják ki -- 1-től 20 évig lehetne bérelni pénzért az állam és a 3.utas civilek engedélyével, amely kölcsönös előnyök alapján meghosszabbítható, . Enélkül, problémássá válna a külföldi cégek itt léte. A Szent Korona Értékrend írója -- dr.Halász J., ezzel nem ért egyet.) 4.§ Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja. 5.§ Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni. ---------------- Az államforma jobbá tevésére van szükség ! Népszavazás útján az országgyűlés ( a kétkamarás országgyűlés esetében az alsóháznak és a felsőháznak azonos jogköre van minden tekintetben, beleértve a jogalkotást is ) által hozott bármilyen törvényt meg lehet támadni. A polgárok élhetnek vétójogukkal, beadvány formájában, hogy megakadályozzák a törvény hatályba lépését. Szintén élhetnek jogalkotási és alkotmánymódosítási kezdeményezési jogukkal, beadvány formájában. A törvényalkotók és a kérelmezők képviselői kötelesek megtárgyalni az érvényesen beadott folyamodványt, mely tartalmazza a polgárok szükséges számú aláírását ( kb.20000 aláírást ). Eredményes tárgyalás esetén a beadványt beépítik a jogszabályokba. Ha nincs köztük egyetértés a témával kapcsolatban, akkor kötelesek népszavazást kiírni. A népszavazás lebonyolítása előtt az ügyet széles körű társadalmi vitára bocsátják, majd minden szavazópolgárt kellő időben, írásban és a főáramú médiában tájékoztatnak a mellette és az ellene szóló érvekről. A népszavazás mindig érvényes és az eredménye kötelező. Nincsenek felesleges részvételi küszöbök és más hatalmi eszközök, amellyel a népszavazást megakadályozhatnák.
  2. AZ EMBERI JOGOK HÁRMAS TÖRVÉNYE (az egyéni küldetés biztosítása törvénye) KIMONDJA: 1. Az embernek joga van az élethez, utódai létrehozásához,szaporodó képessége megőrzéséhez, faja fennmaradásának biztosításához! 2. Mindenkinek joga van egészséges életviteléhez, önmegvalósító értelméhez, szabadságának szükség szerinti gyakorlásához! 3. Mindenkinek joga van szükségletei kielégítéséhez, de csak addig a mértékig, míg az első két törvény valamelyik pontjába nem ütközik! Tehát nem támaszthatok olyan szükségleteket amelyekkel elveszem embertársaim életét, szaporodó képességét, fajfennmaradását, egészségét, önmegvalósító értelmét, szabadságának szükség szerinti gyakorlását, Biztosítani kell a Föld bolygón az élet folytonosságát a legnagyobb biológiai sokszínűséggel !
2. Új, demokratikus választási törvényt ! Kétkamarás országgyűlést, visszahívható képviselőkkel -- egyoldalú társadalmi szerződéssel, + igény szerint a választók csoportjával, vagy csoportjaival és a valódi civilekkel kötött becsületszerződés alapján ( akkor lehet visszahívni, ha nem a magyarság érdekei, vagy a választási kampány elején nyilvánosságra hozott pontjai és cselekvési terve szerint szavaz, vagy cselekszik ) ! A kommunista és a mostani 28 éve fennálló neoliberális diktatúra működtetőinek és segítőinek különleges bíróság elé állítását, végleges kizárásukat a közhatalomból ! A magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek ellen elkövetett bűneik miatt a felülről szervezett, az elmúlt 28 évben uralmon lévő pénzuralmi globalistás válságokozó pártok feloszlatását ! A képviselők mentelmi jogának eltörlését ! Kétfordulós, közvetlen államfőválasztást !
Az első fordulóban a szavazatok több mint 50%-át szerző jelölt lenne megválasztva, ha pedig ilyen nincs, akkor a második fordulóba a három legtöbb szavazatot szerző jutna be. Az államfő jogköreit szélesíteni kell pl. konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal élhetne a miniszterelnökkel szemben, vagyis az új miniszterelnök személyére tett javaslat mellett indítványozhatná annak elmozdítását is. Megjegyzem, hogy sok híve van a szakrális királyságnak is, az államformát, közösen kell megvitatni, majd demokratikusan eldönteni. A felsőházban a szakmai- és a hiteles civil szervezetek, a nemzetiségek, a nagyobb szakszervezetek, az ősmagyar vallás és a nagyobb egyházak képviselői lennének, a két ház egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel bírna. Az alsóházban pártok, civil szervezetek képviselői és független képviselők kerülhetnek, a képviselők számát kb. 150-re kell csökkenteni, kb. 100 egyéni és 50 listás képviselő a viszonylagos helyes arány. A kétfordulós választási rendszer jobb mint az egyfordulós ( érvényesülhet a választók másodlagos akarata ), a második fordulóba a három legtöbb szavazatot kapott jelölt jutna. A csalásokat kizáró választási rendszert ( van ilyen, felkínáltuk már az uralmon lévőknek, nem kellett nekik ), egyenlő feltételeket a médiában és a kampánypénzeknél. 300 millió Ft-os határt kell megszabni a pártok kampányára ! 5 %-ról 2 %-ra kell csökkenteni a bejutási küszöböt ! Meg kell szüntetni a pártok és alapítványaik közpénzekből való támogatását ! Minden miniszternek, államtitkárnak, országgyűlési ( vagy felsőházi ) és önkormányzati képviselőnek nyilvánosságra kell hozni, hogy a magyaron kívül milyen állampolgársággal rendelkezik még, és évente saját és családja vagyonnyilatkozatát. Volt-e, vagy tagja-e titkos szervezetnek (pl. szabadkőművesnek ), vagy magyarellenes tevékenységet folytató titkosszolgálatnak ? Ha volt, akkor nem lehet képviselőjelölt-képviselő. Kettős, vagy többes állampolgársággal rendelkező személy csak akkor lehet tagja az országgyűlésnek, ha a magyarságért sok jót tevő hiteles, átvilágított ember az illető, és ha a valódi civilek is jóváhagyják tagságát ( a felsőházban kivételt képeznek a határon túli magyarok néhány képviselője ) ! Minden miniszternek, államtitkárnak, szakmai megbízottnak, polgármesternek, országgyűlési képviselőnek, önkormányzati képviselőnek kötelező 1-2 hónaponként lakossági fogadóórát tartani !
3. Semlegesség és függetlenség a NATO és az EU-tagság, azaz a világgyarmatosításba való beolvadás helyett ! (pl.: Svájc) Magyarország nem lehet tagja terrorisztikus, vagy diktatórikus szervezeteknek ! Törvényes népszavazással kell dönteni az EU és a NATO tagságról !
4. Független magyar közpénzrendszert -- a pénzkibocsátás jogának és a monetáris jogok visszavételét, állami bankhálózat létrehozását, az adósságcsapda sürgős felszámolását ! Magyar származású emberek által elindított bitcoin globális tartalékvalutává válhat, segíteni kell ennek az itthoni és a külföldi megvalósulását ! Fel kell állítani újra a pénzügy, az oktatási és a környezetvédelmi minisztériumot ! Az adók, a járulékok, az egészségügyi hozzájárulás 2 éven belüli kb. 50 %-os csökkentését ! A 3. utas nemzeti civilek és a Nemzeti Zöldek a magyar- és emberellenes 48.5% helyett 20% alatt fogják tartani az adó-és járulék terhek együttesét ( kivétel a gazdagoknál lehet ), ha kormányra kerülünk, akkor 2.4 millió nettó éves jövedelem alatt eltöröljük a személyi jövedelemadót !
Liberális közgazdászok szorgalmazzák az Euró bevezetését, részben ezért bővítettem egy 2009-ben megjelent írásomból a pénzrendszer lényegét lásd !
“Magyarországon az ún. rendszerváltás után a Nemzetközi Valutaalap nyomására a nemzetközi pénzvilágot kiszolgáló magyar Országgyűlés 1991-1992-ben mondott le a kormányzás és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközeiről, a pénzkibocsájtás, kamat-árfolyamszabályzás- és a hitelrendszer irányításának jogairól, és kötelezte magát arra, hogy a befolyt adók által nem fedezett közkiadásokhoz és a hazai gazdaság bővülésénének pénzellátásához szükséges pénzt kizárólag az uzsorás magán-pénzpiacról szerzi meg -- kamatozó kölcsönök formájában..! Ennek során a magyar államadósság 1989. évi, mintegy 20 milliárd dollárról mára már 100 milliárd dollár fölé növekedett, annak ellenére, hogy az elmúlt 20 évben a hazai közös tulajdonú termelővagyon közel 90%-át az egymást váltó kormányok azzal az indokkal adták el jóval áron alul, a felhatalmazásunk nélkül és törvénytelenül, hogy a befolyt összegekből az adósságokat törlesztik. Varga István bajtársunk szerint az ország és a vállalatok összadóssága 200 milliárd Euro körül van.
Az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom szerint ( ld.: Síklaky István --Létbiztonság és harmónia c. könyvét ) a pénzkibocsájtás rendszerének visszavételére, vagyis a hitelrendszer társadalmasítására van szükség. Állami bankot kell létrehozni, amelynek feladatai közé tartoznak a következők: pénzt teremteni a hazai vállalkozások -gazdák hitelszükséglete számára, első lakás megvásárlásához vagy megépítéséhez, olcsóvá tenni ezeket a hiteleket. Az államnak feladata gondoskodni arról, hogy csereeszköz, pénz álljon az emberek rendelkezésére, éppen olyan szolgáltatásként, mint a közbiztonság vagy az alapoktatás..! A gazdasági tevékenységhez szükséges pénzt - a többi közszolgáltatáshoz hasonlóan önköltségen, egy-két százalékos kezelési díjjal kell kihelyezni. Így lehet azt elkerülni, hogy az ország gazdaságát, vagyis a nemzet-nép mindennapi életét ne a nemzetközi magánkézben lévő pénzhatalom irányítsa, hanem a társadalom által választott kormány. Az Euro bevezetése sem szolgálja az ország érdekeit, mert a forint kiiktatásával az állam elveszíti a nemzetgazdaságunk folyamataiba, az állampolgárok védelme érdekében való beavatkozás lehetőségét.”
Az alapvető élelmiszerek áfáját 5 %-ra, más termékekét 10 %-ra, a luxus cikkekét 20 %-ra kell csökkenteni ( ezek a jó lépések nagymértékben fehérítenék a gazdaságot ) ! A 160 ezer Ft alatti nettó fizetések arányos, 2 éven belüli kb. 40 %-os emelését, a közszférában 700 ezer Ft-nál kell szabályozni a legmagasabb fizetés határát ( akkor is, ha több állása van ) ! A legkisebb öregségi nyugdíj összege 28500 forint, ezt megvizsgálva 3-4 szeresére kell emelni sürgősen ! A 110 ezer Ft alatti nyugdíjak kb. 20 %-os arányos növelését, a kommunista és a mostani neoliberális diktatúra működtetőinek a nyugdíjának a csökkentését a több százezerről a minimumra ! A közmunkások éhbérének min. 50 %-kos azonnali emelését ( a közmunkaprogramot és számos mást Dr.Drábik J. bajtársam írásaiból vették át Orbánék ) ! Meg kell szüntetni a vissza nem térítendő állami támogatásokat (ez a hatalmas és bűnös korrupció egyik melegágya) ! Ez a mezőgazdasági alap támogatásokra ( és a leendő első lakás-ház megvásárlására adott közpénzre ) nem vonatkozik, azokat 1 hónapon belül kelljen kifizetni mindenkinek ( manapság előfordul, hogy a diktatúrával szembe lévő gazdák pénzét visszatartják ), nyilvánosságra kell hozni az összes ilyen eddigi támogatást, meg kell vizsgálni, hogy mire költötték ! Az adósságcsapda miatt évente kb. 2000 milliárd Ft-ot, az adóbevételek jelentős részét “kell” kifizetnünk kamat és tőketartozásra a pénzvilág javára. Ezért jut kevés pénz az egészségügyre, oktatásra, kutatásfejlesztésre, bérekre, közalkalmazottakra, vállalkozásokra, első lakáshoz való jutás támogatásra stb..!
A bűnpártok ( az elmúlt 70 évben uralmon lévők és fedezőik ) által működtetett kommunista, majd a vele egygyökerű ( EGY TŐRŐL FAKAD A KOMMUNIZMUS, A NÁCIZMUS, ÉS A VÁLSÁGOKOZÓ, KÖZVESZÉLYES, NEOLIBERÁLIS -- PÉNZURALMI GLOBALIZMUS lásd a facebookos lapomon a jegyzeteim között, vagy a marevosz.uw.hu- címlapján Brindza A. rovatában ) neoliberális, magyar- és emberellenes diktatúra súlyos károkozásai miatt általános tartozáselengedésre és kártérítés fizetésére van szükség 20 millió forintig a rászorulóknak, és a végrehajtási eljárások azonnali megszüntetése a rossz, igazságtalan pénzrendszer csalásra épülő volta, piramisjáték-jellege és a követelések megfizetésének fizikai lehetetlensége miatt az alábbi, magánszemélyekkel, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozásokkal szembeni követelések esetében: - pénzügyi intézményekkel kötött, akár forint, akár deviza alapú hitel-, kölcsön- és lízingszerződésekből eredő tartozások, - diákhitelből eredő követelések, - munkáltatói kölcsönből eredő tartozások, - adó-, járulék- és illetéktartozások, adók módjára behajtandó köztartozások, - közműtartozások (víz- és csatornadíj, áramdíj, gázdíj, távfűtés díja, szemétszállítás díja, vezetékes és mobil távközlési szolgáltatások díjai).
Kártérítés fizetése a fentiekben említett személyeknek az ellenük, a fentiekben felsorolt követelések behajtása érdekében, 2009. január 1. után indult végrehajtási eljárásokban elvont vagyoni eszközök pótlása érdekében.
Több bank is jogtalan költségekkel terhelte meg a hiteleket, ezért kötelezővé kell tenni a hiteldíjak teljes körű kivizsgálását ! Hitelkiváltó hitelt kell biztosítani a rászorulóknak -- annak kezelési költsége ( kamata ) csak 1 % lehet. A rászorulók annyit fizessenek vissza, amennyit felvettek, max. 1-2 % lehet a kezelési költsége ( kamata ). Nem faktorcégeknek, hanem a tulajdonosoknak kelljen elsőként felajánlani a megvásárlás lehetőségét !
5. Munka- és tudásalapú, értékteremtő gazdaságot ! A hazai gazdaság védelmét (protekcionizmust), és környezetbarát, az igényeknek megfelelő fenntartható növekedését ! A turizmus fejlesztését és növelését ! A gazdag multik helyett a hazai vállalkozóknak kell adni olcsó pénzt munkahelyteremtésre ! A Bruttó Nemzeti Boldogság sokkal fontosabb, mint a GDP. Az egészség, önellátás, biogazdálkodás, ételek, víz, energia, szeretet, igazságosság, tudás, bölcsesség szeretete, jellem, erkölcs, jó cselekedetek, jóság, párkapcsolatok, családok, környezetvédelem, gazdaság, értékteremtő munka, életszínvonal, közjó, bérek, oktatás, alkotmány, lét-jog- és közbiztonság, emberi- és állati jogok, kötelezettségek, média, ökológiai sokféleség, kormányzat, pénzrendszer, politika, demokrácia, időbeosztás, nyelvünk, nemzeti értékeink, tudomány, kulturális sokféleség, művészetek, turizmus, külkapcsolatok, közösségi civil élet, a pszichológiai jólét stb. területén megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutatót átültetni a gyakorlatba. A szeretetre, igazságra, becsületre, bölcsesség szeretetére, létbiztonságra, közjóra, szolgálatra, harmóniára épülő politikával azonnal megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutató emelését ( Bruttó Nemzeti Boldogság mutatószámot használnak Bhutánban és Japánban http://greenr.blog.hu/2012/06/17/a_brutto_nemzeti_boldogsag_mutatoszamrol_bhutanban_es_japanban ). Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy a mostani 69. helyről ( http://happyplanetindex.org/countries/hungary ) néhány év alatt az első 10 közé emeljük a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
A hazai termelés, fogyasztás és kereskedelem párhuzamos környezetbarát növelését. Fel kell állítani egy találmányokkal foglalkozó hiteles szervezetet, az államnak biztosítani kell hozzá a kellő mennyiségű pénzt. Meg kell csinálni egy jól védett központot, amelyben a feltalálóink és a szakemberek a találmányaikat készítenék el. Az államnak segíteni kell az egész világra törvényes szabadalmaztatásokat és az itthoni forgalmazási engedélyek kiadását ( pl. Prof. Dr. Horváth István értisztító és vérképjavító, sok ember életét megmentő találmányát az illetékes hivatalok bűnös módon gátolják ), cserébe az állam részesülne a megvalósított és gyártott találmányok hasznából.
6. Nemzetépítő Magyarországot ! Nemzeti elkötelezettségű kultúrát, művészetet, oktatást ! Minőségi oktatás nélkül nincs sikeres Magyarország ! A tudás a legerősebb “fegyver” az elnyomással és kifosztással szemben, ezért tartják alacsony szinten az oktatást az elmúlt 28 évben uralmon lévő bűnpártok. Az oktatásban szükséges a tananyag teljes körű sürgős felülvizsgálata, jobbá tétele, kb. 40 %-os csökkentése, a magyarellenes hazugságok, félrevezetések, rombolások kivétele, a felelősök megbüntetése ! Szakképzési rendszer erősítése. Ingyenessé kell tenni az első diplomát. A Tehetség cselekvési terv erősítése. Egészséges életmódra kell tanítani a gyerekeket, környezettudatosságra és az együttműködés készségére. A magyarságot és értékeit kutató, bemutató, népszerűsítő és erősítő intézményt ! Habsburg Történeti Intézet van, magyar nincs, a világ 56 országában szervezettel rendelkező Magyarok Világszövetsége ( az elődjét még Kossuth Lajosék alapították ) 2000 óta egy forint állami támogatást sem kap, miközben az egyik kisebbség különböző jogcímeken 19 milliárd forint közpénzt kapott az elmúlt 8 évben... Az önellátásunkhoz szükséges biogazdálkodás ( értékteremtő munkával a gyakorlatban is ), a filozófia pl. az élet értelme, a célok, a magán- és a közéleti küldetés meghatározása, tanítása ( lásd bővebben a facebookos lapomon lévő jegyzeteim között -- A boldog, értékes, tartalmas, nagyhatású élet alapkövei című írásomban https://www.facebook.com/andras.brindza/notes?lst=100002463564826%3A100002463564826%3A1504795415 ) !! Őseink szokásainak, törvényeinek, erkölcsének, a magyarság és az emberiség értékeinek, a jóra nevelés, a háztartás vezetés, az alkotmányról, a jó pénzrendszerről, a demokráciáról szóló ismeretek,a sakk és egy pozitív értékrendre épülő jó világkép tanítása !
7. Köztulajdonba a közműveket ! Az ország vérkeringésének számító ágazatok állami kézben kell hogy legyenek ( ivóvízhálózat, elektromos hálózat, gázhálózat, szennyvízhálózat, úthálózat, 1 telefonhálózat, MÁV, Volán, BKV, fegyvergyár ) ! Felül kell vizsgálni a privatizációkat és a bankkonszolidációkat, a bűnösöket és az összes többi politikai bűnözőt különleges bíróság elé kell állítani ! A közvagyon mozgása és az állami szerződések nem titkosíthatók !
8. Jog- és közbiztonságot ! RENDET ! A legkiválóbb emberek közül választott különleges bíróság felállítását ! A válságért felelős Alkotmánybíróság feloszlatását, tagjainak a különleges bíróság elé állítását ! A bíróságok és az ügyészségek megtisztítását a pártos bíróktól és ügyészektől ! A sok igazságtalan bírósági ítéletet felül kell vizsgálni, rendezni kell ezeket ! Az igazságtalan, magyar- és emberellenes ítéleteket hozó bírók, felelős ügyészek eltávolítását, különleges bíróság elé állítását ! Népszavazással választott, visszahívható bírókat, ülnököket, ügyészeket, rendőri vezetőket ! Törvény előtti egyenlőséget ! Vissza a kis emberek és sok apa elsikkasztott igazságát ! Az elnyomóink és kifosztóink által leuralt bíróságok felszabadítását ! A szigorított büntetésekkel, az önellátó börtönökkel, a jobb rendőri, ügyészi, bírói munkával és a halálbüntetés visszaállításával ( csak a biztosan bizonyított súlyos bűncselekmények esetében ) kb. 70-80 %-kal csökkenthető 2 éven belül az emberek, a magán- és a közvagyon ellen elkövetett bűn- és korrupciós cselekmények száma ! Érpatakon, az érpataki modellel a bűnözés nagymértékű csökkentését sikerült már megvalósítani ! Az állatok és a környezet ellen elkövetett bűncselekményeket is hasonló mértékben lehet csökkenteni 2 éven belül.
9. Vagyonelszámoltatást ! A törvénytelenül szerzett vagyon elkobzását ! Állami vagyonleltárt 1900-tól napjainkig ! A súlyosabb bűncselekmények elévülésének a megszüntetését ( pl. a hazaárulás, a magyarság, az emberiség, a Szent Korona Értékrend, a közvagyon ellen elkövetett bűnök, a gyilkosság, a törvényhozás, a pénzrendszer, az ország függetlensége, a privatizáció, a főáramú média, a korrupció, a rablás eseteiben ), a fentiek büntetése nem évülhet el !
Vagyonosodási vizsgálatra van szükség időkorlát nélkül a 2 diktatúrát működtetők, kiszolgálók, segítők és az alábbiak köreiben, a gyanú esetében a családtagjaiknál és az ismerőseiknél is ! Minden volt és mostani politikus és családtagjaik, miniszter, államtitkár, helyettes államtitkár, hozzájuk közel álló milliárdos és milliomos, bankár, privatizátor, alkotmánybíró, főpolgármester, polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő, a főáramú média tulajdonosai, vezetői és szerkesztői 2 héten belül hozzák nyilvánosságra az összes külföldi és belföldi bankokban, cégekben, részvényekben, állampapírokban lévő pénzüket és értékeiket, valamint tegyenek teljes körű vagyonosodási- és vagyonnyilatkozatot ! Offshore cégek és lehetőségek kizárását !
10. A titokrendszer lebontását, a titkosítások feloldását ! A magyarellenes tevékenységet folytató ügynökök, besúgók nevének, aktáinak a nyilvánosságra hozatalát ( 1944-től napjainkig ), eltávolításukat, különleges bíróság elé állításukat !
Folytatás a 11 ponttól: http://marevosz.uw.hu/index.php?p=2&action=nez&id=685
hírek
Még több hír:
A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
Varbai Gábor: A FIDESZ és az ellenzéki összefogás négy nemzetárulása!
Brindza András: AZ UKRÁN DRÁMA KÖZÉRTHETŐEN ÉS TÖMÖREN - Dr. DRÁBIK J. bajtársunk könyvének összefoglalója !! + KAPCSOLÓDÓK!
Tatár József: Európa ismét lángokban. Mi magyarok megint megszenvedjük.
Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
TÖMEGEK TÜNTETTEK A VILÁG SZÁMOS VÁROSÁBAN A KORONACSALÁS ELLEN (2022. I. 22-23.-ÁN)!!
Gyorshír: Ezúttal Stockholmban tüntettek
Bóna Mária Ilona: NEHÉZ-SORSÚSÁGRÓL A MAGYARORSZÁGI NÉMETEK ELŰZÉSÉNEK EMLÉKNAPJÁN
A SOKAT HAZUDOZÓ, HITELTELEN LAKÁJORVOSOK EGY RÉSZE! + KAPCSOLÓDÓk
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

MAREVOSZ - hírek 2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg székely-magyar rovásba

8 1 2