MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ)- Kezdeményezések /hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) székely magyar rovásban
hírek székely-magyar rovásban

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !2. rész

2018-03-26 21:04:52
A program első része: http://marevosz.uw.hu/index.php?p=2&action=nez&id=686

11. A hiteles média megteremtését ! A manipulációk, az elhallgatások, az értékrombolás, a magyarellenesség, a gyűlöletkeltés és az erőszakosság növelésének a sürgős felszámolását, szigorú büntetését ! A bűnelkövetők bíróság elé állítását pl. az M1-nél, a Duna Tv-nél a “közszolgálati” média felelős vezetőit és szerkesztőit, az ATV, RTL, TV2, ECHO Tv, Hír Tv tulajdonosait, felelős vezetőit és szerkesztőit ! Lásd bővebben a facebookos lapomon a jegyzeteim között A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ HITELES TÉVÉK ÉS LAPOK, + A MÉDIATERROR FŐBB MŰKÖDTETŐI című írásomban ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495428600549244&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater ) ! ( Megjegyzem, hogy kb. 10 fontos írásom linkjének az osztását jogtalanul blokkolja a facebook !) A magyar állam segítségével egy közös tulajdonban lévő magyar demokratikus közösségi oldalt kell sürgősen elindítani ! A közösségi oldalak működésére törvényt kell hozni pl. szigorúan büntetni kell a Facebook, YouTube sok esetben jogtalan, diktatórikus, bűnös cenzúráját, facebookos, You Tube lapok diktatórikus megszüntetését !
12. A fennmaradás alapját képező föld nemzeti kézben tartását ! A mezőgazdasági önellátás és a hazai vetőmagok biztosítását ! A génmanipulált növények és termékek teljes körű kizárását ! A biogazdaságok és vállalkozások létrehozásának pénzügyi és szakmai támogatását, pénzt kell biztosítani ezek részére, a kezelési költség csak 1-2 % lehessen, az adminisztráció jelentős csökkentését ! Kert és tündérkert Magyarország megteremtésének a fontossága -- őshonos gyümölcsfák ültetése, városok, települések fásítása, zöldítése és virágosítása, az erdők kisebb részeinek beültetése erdei gyümölcsöket termő növényekkel, valamint dió, mogyoró, szelídgesztenye fákkal ( utak mellett is). Vissza a Prof. Dr. Ángyán József által kidolgozott Vidékstratégiához, amit az Orbán kormány elszabotált (lásd az interneten) ! Az ökológiai gazdálkodásról gazdáknak, közérthetően (Dr.Roszík Péter) / + Rózsa Péter biogazda és neves borászok pl. Kaló Imre videói -- https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-%C3%B6kol%C3%B3giai-gazd%C3%A1lkod%C3%A1sr%C3%B3l-gazd%C3%A1knak-k%C3%B6z%C3%A9rthet%C5%91en-drrosz%C3%ADk-p%C3%A9ter-r%C3%B3zsa-p%C3%A9ter-bi/940349792723797/ ! A Monsanto és minden más mérgező terméket gyártó cég és termékeinek teljes körű vizsgálatát !
13. Rossz politika mentes egészségügyet ! Az egészséges táplálkozásra, egészséges gyermekek születésére, az emberek és az állatok egészségének a megőrzésére kell helyezni a hangsúlyt !!! Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a sok beteg meggyógyításáért ! A létünk a tét ! Minden élelmiszer, só, termék, E betűs anyag, tartósító- és édesítő szerek profi vizsgálatát, az egészségre káros termékek és szerek sürgős kizárását a forgalomból (ennek egy része 27 év kormányzása után 2017 júliusában jutott eszébe az Orbán kormánynak -- valószínű, hogy ezt is tőlünk vették át) !.. Fél éven belül napokra, vagy hetekre kell csökkenteni a sok hónapos várakozási időt ( 30 ezer beteg vár valamilyen műtétre ) ! Ne fölülről, reformokkal, hanem alulról jövő tapasztalatokkal kell újítani ! Elég a kivonásokból és a lenyúlásokból, pénzt kell tölteni a rendszerbe, a legmodernebb orvosi műszerekkel kell ellátni az emberek gyógyításával foglalkozó intézményeket ! Értékarányos munkabért és betegjogot -- minimum 75 %-os azonnali béremelésre van szükség arányosan az egészségügyben dolgozóknál, a mentősöknél, a védőnőknél, a 300 ezer Ft nettó kereset felett lévő doktoroknál kb. csak 25 %-os ra !
A fogyatékos családtagot ápolók havi juttatását a mostani szégyenletes 28000 Ft-ról 90000 Ft-ra, a súlyos sérülteknél a mostani 50000 Ft-ról 125000 Ft-ra kell emelni 1 hónapon belül ! Minden családtagját ápoló munkáját munkaviszonynak kell számítania az államnak (2 féle fokozatban) ! Kórházi fertőzésekben kb. 600-700 ember hal meg évente, kötelezővé kell tenni a kb. 20 ezer forintos fertőtlenítő germicid lámpák felszerelését a kórházakban és az egészségügyi rendelőkben ( 2017 első felében az Orbán kormány 12.8 milliárd forintot költöttek haszontalan plakát kampányokra ) !.. Meg kell erősíteni a háziorvosi szolgálatot ( egy 2017. májusi statisztika szerint 352 háziorvosi és 284 fogorvosi praxis volt tartósan betöltetlen ) ! Legyen 2 új Orvosi és Természetgyógyászati Egyetem és Kórház Magyarországon ! A legegészségesebb és a legboldogabb nemzetté kell tennünk a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
14. Teljes életre szóló létbiztonságot ! A nyomor és a hajléktalanság felszámolása mellett segíteni kell minden rászoruló embert, hogy munkája és lakása legyen ! Minden munkahellyel rendelkező ( az önálló életvitelre képtelen sérült emberekre nem vonatkozik a munkahely ) rászoruló magyar állampolgárnak alanyi jogon járjon az első lakás-ház ( pl. önkormányzati lakásokból ), vagy megvételére, felépítésére max. 25 millió Ft, a felújításra szoruló első lakásokra, házakra ( az örököltekre is ) a rászorulóknak alanyi jogon járjon max. 8 millió Ft vissza nem térítendő állami támogatás. A meredeken emelkedő lakásárak miatt jelentős mértékben korlátozni kell a külföldiek lakásvásárlását ! Legalább annyi gondoskodás illeti meg az utcára kényszerült, vagy hideg otthonukban életveszélyben élő embereket, mint amilyen élet-megkímélő gondoskodást kapnak a bűnözők a börtönben!
15. Kb. 15 ezer fős hivatásos határőrséget és 10 ezer fős hivatásos honvédséget a legmodernebbek közé tartozó nagyobb részben védelmi fegyverekkel ellátva. 2 hónapos kötelező katonai kiképzést, a fegyvert nem fogóknak 2 hónapos kötelező polgári szolgálatot minden egészséges férfinak. A sorozott katonaságot csak akkor lehet behívni, ha az országot komoly háborús veszély fenyegeti ! Önkéntes alapon szerveződő Magyar Gárdát. Magyar katona nem lehet külföldön, külföldi katona nem lehet Magyarországon, kivéve az oktatásokat és a hadgyakorlatokat, a legerősebb hadseregtől is többet ér a jó politizálás pl. Svájc. A terrorisztikus NATO-ból való kilépés, semlegesség !
16. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal számos esetben magyarellenes döntéseket hozott-hoz ( pl. állampolgárságot ad nem magyar embereknek, különleges bíróság elé kell majd állítani a felelősöket, a jogtalanul kiadott állampolgárságokat vissza kell venni ), vizsgálatok sürgős indítását, a valódi civilek általi teljes körű ellenőrzését ! Évente maximálisan 200 politikai, vagy a magyarságnak szükséges menekült befogadása 5 évre szóló letelepedési engedéllyel, csak büntetlen és fertőző betegségtől mentes emberek lehetnek, a döntést valódi civilekből és állami hivatalnokokból álló 5 fős bizottság hozhatja meg. 2015. VI.11-én írtam az alábbi anyagot, beraktam az Orbán kormány facebookos lapjára, Orbánék kb. 7 nappal utána kezdték meglépni az anyagunkban lévő jó lépéseket..! A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK ÁLLÁSPONTJA A BEVÁNDORLÁSRÓL ÉS A KIVÁNDORLÁSRÓL / + Mit tegyünk az újkori népvándorlás ellen? https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-3utas-nemzeti-civilek-%C3%A1ll%C3%A1spontja-a-bev%C3%A1ndorl%C3%A1sr%C3%B3l-%C3%A9s-a-kiv%C3%A1ndorl%C3%A1sr%C3%B3l-mit-teg/842220892536688/
AZ ORBÁN KORMÁNY TITOKBAN TELJESÍTETTE BRÜSSZEL KÖVETELÉSÉT ! Magyarország 1300 menekültet fogadott be tavaly (2017-ben), ezzel elvileg teljesítette a migránsokra vonatkozó brüsszeli követeléseket. Lásd bővebben: http://hungaryexpres.com/varatlan-fordulat-magyarorszag-titokban-teljesitette-brusszel-legnagyobb-koveteleset/
17 ezer letelepedési kötvényt adtak el offshore-cégek gazdasági migránsoknak ! https://index.hu/gazdasag/2017/03/08/17_ezer_letelepedesi_kotvenyt_adtak_el_gazdasagi_migransoknak/
Lassan eléri az 50 ezret az Orbán-kormány apparátusa által 2010 óta beengedett török, afrikai és ázsiai bevándorlók száma. https://hirtv.hu/ahirtvhirei/nagyjabol-50-ezer-bevandorlot-engedtek-be-eddig-orbanek-2453117
Orbán V.: "NE ARRA FIGYELJENEK, AMIT MONDOK, HANEM AMIT TESZEK !" "A BÖLCSESSÉG LEGFŐBB TISZTE ÉS TANÚJELE, HOGY A TETTEK A SZAVAKKAL ÖSSZECSENGJENEK." ( SENECA)
17. Veszélyes energiatermelés helyett megújuló, szelíd, környezetbarát elektromos energiát ! Önellátást az energiában is ! Nagyobb energiahatékonyságot ! Jobb, teljes hulladék válogatást és hasznosítást ! Az elektromos vezetékek földbe vitelét a vonatkozó szabványok szerint ! Kötelezni kell a Magyarországon lévő felelőtlen autógyárakat, hogy 2 éven belül álljanak át a környezetbarát autók gyártására ( a környezetszennyező autókat gyártó gyárak tulajdonosai és felelős vezetői nagy bűnt követnek el az emberiség és a környezet ellen ) !! A környezetszennyező autókat gyártóknak nyújtott állami támogatások és kedvezmények haladéktalan megszüntetését ! Minden környezetszennyező gyárat, vállalatot és egyéb mást meg kell vizsgálni, kötelezni kell őket a lehető legjobb tisztasági értékek elérésére !
A magyarországi kerékpárút-hálózat 2014-ben mintegy 4000 kilométer volt, ezt 3 éven belül kb. 7000 kilométeresre kell bővíteni, nagyobb mértékben van szükség Budapesten és kb. 60 kilométeres körzetében. A pedál- és elektromos hajtással is működő kerékpárok maximális sebességét 60 km/h körül kell korlátozni. Kötelezni kell a benzinkutakat, hogy 1 éven belül csinálják meg az elektromos gyors töltőket, és másféle környezetbarát autók töltésének a lehetőségét ! Az államnak, a gyáraknak, a vállalatoknak, a környezetvédelmi civil szervezeteknek és az embereknek minden tőlük telhetőt meg kell tenni ( tennünk ) a vizek, a levegő, a földünk és a környezetünk védelméért, ezek folyamatos mérését kell tenni sok helyen ( a 3.utas nemzeti civilek az 1990-es évektől benne vannak a legnagyobb magyar környezetvédő szervezetben, a Levegő Munkacsoportban ) !
-----------------------------------------------------------------------
Lásd pl. az egyik legnagyobb problémát: Sok tudós, kutató és előre látó gondolkodó szerint -- Három évünk maradt megmenteni a Földet ? http://www.portfolio.hu/vallalatok/harom_evunk_maradt_megmenteni_a_foldet.1.256427.html
Több mint 15 ezer tudós írt aggódó levelet a Föld állapotáról
Az „emberiségnek szóló levél” egy huszonöt évvel ezelőtti figyelmeztető üzenet frissített változata. Az elsőt az Aggódó Tudósok Szövetsége (Union of Concerned Scientists) küldte, és mintegy 1700-an írták alá. A szakértők szerint a helyzet sokkal rosszabb, mint 1992-ben: szinte minden probléma, amelyet az első levél említett, súlyosbodott azóta.
Továbbra is alapvető fenyegetés, hogy a gyorsan növő populáció féktelenül éli fel a korlátozott forrásokat, a tudomány, a média és mások sem tesznek eleget ellene – figyelmeztetnek a levélben. Ha a világ nem cselekszik sürgősen, a biológiai sokszínűséget katasztrofális veszteség, az emberiséget elmondhatatlan szenvedés sújtja a tudósok szerint. ( ...) „Hamarosan túl késő lesz, hogy megváltoztassuk a bukás felé vezető út irányát, az időből lassan kifutunk” – írták.
A BioScience című portálon megjelent levelet író tudósok vezetője, Prof. Dr. William Ripple ( https://vimeo.com/148985932 ) amerikai ökológus, az Oregoni Állami Egyetem kutatója szerint az emberiség most kapott egy második figyelmeztetést. „Az emberiség nem teszi meg a sürgős lépéseket: nem fékezi meg a populáció növekedését, nem csökkenti az üvegházhatású gázokat, nem ösztönzi a megújuló energiaforrások használatát, nem védelmezi az élőhelyeket, nem állítja meg az állatvilág pusztulását, nem korlátozza az invazív fajokat, hogy megóvja a Föld veszélybe sodort bioszféráját” – fogalmazott Ripple.
A első figyelmeztetést aláíró tudósok, köztük a világ Nobel-díjasainak többsége amellett érveltek, hogy az emberi tevékenység hatásai valószínűleg „határtalan emberi nyomorúsághoz” vezetnek. A második figyelmeztetést, melyet nyílt levélként, „véleménycikk” formájában tettek közzé, 184 ország 15 364 tudósa támogatta aláírásával.
A szerzők állami hivatalok, civil szervezetek és kutatók adatai alapján figyelmeztettek arra, hogy a környezetet érő hatások valószínűleg „lényegi és visszafordíthatatlan” károkat okoznak a Földnek. „Azt reméljük, levelünk nyilvános vitákat lobbant lángra a világ klímájáról és természet védelméről” – hangsúlyozta Ripple, aki kollégáival új, független szervezetet hozott létre, a Világ Tudósainak Szövetségét (Alliance of World Scientists), hogy hangot adjon aggodalmainak a környezet védelméről és az emberiség sorsáról. Forrás: https://mno.hu/tudomany/tobb-mint-15-ezer-tudos-irt-aggodo-levelet-a-fold-allapotarol-2427476
A klímaváltozás itt van, és megeszi a világot
A NASA frissen kiadott adatsora szerint a mérések kezdete óta most először volt olyan, hogy hét egymást követő hónap is rekordmeleget hozott. Elemzők szerint közel járunk ahhoz, hogy a globális felmelegedés ne nehezen felismerhető trend, hanem akár egy éven belül is kimutatható változás legyen. Összegzés arról, milyen messze is állunk épp attól, hogy az emberi tevékenység okozta éghajlatváltozás elpusztítsa mindazt, amit ma magunkkörül ismerünk. Lásd bővebben: http://index.hu/tudomany/2016/07/31/a_klimavaltozas_itt_van_es_megeszi_a_vilagot/ ---------------------------------------------
A fenti 15 pontunkban sok fontos téma és dolog nincs benne, folyamatosan írjuk majd a normál pontokat, minden jó javaslatot szívesen veszünk ( megjegyzem, hogy Orbán V.-ék a jó lépéseik többségét tőlünk vették és veszik át, a sok rossz a sajátjuk, azoktól váltak hiteltelenné és romlottá ) ..!
Szent küldetésünkből láss 5 pontot:
“1. A történelmi alkotmánnyal jogfolytonos törvényes Alkotmány és az értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás megteremtését, valamint a pénzuralmi globalistás, magyarellenes válságokozók elszámoltatását akarjuk !!! 2. Magyarország, a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek felszabadítása az évszázadok óta tartó elnyomásunk és kifosztásunk alól !
3. Uralkodás, bűnös elnyomás és a közpénzek lenyúlása helyett a magyarság és az emberiség szolgálata, szakértői kormányzást ! 4. A világ legegészségesebb, legbölcsebb, legboldogabb, legjobban élő nemzetei közé szeretnénk emelni a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
5. Szeretetre, igazságra, becsületre, bölcsesség szeretetére, sok jó cselekedetre, a közjó megteremtésére, harmóniára, békére, lét, köz- és jogbiztonságra, a magyarság, az emberiség, az értékeink, az állatok- és a környezet védelmére, természetes társadalmi, gazdasági, pénzügyi rendszerre és a Szent Korona Értékrendre épülő független, semleges, szabad, demokratikus, boldoguló, normálisa élhető, emelkedő, példamutató, a nemzetközi háttérhatalomtól és az ügynökeiktől mentes Magyarországot akarunk, és teremtünk!" ( Brindza András, 2017. VII. 21.)
"Szentnek nevezik a koronát, mert a legszentebbnek gondolatát köték hozzája: gondolatát a szabad nemzet egy testbe foglalásának, gondolatát az egyesült néperőnek, mely ne csak idegen bitorló, de egyes honfiak féktelensége s hatalomvágya ellen is bonthatatlan gátat emeljen." (Kölcsey Ferenc)
A fenti küldetés megteremtői és segítői örökre beírják magukat és gyermekeik nevét (önkéntes alapon) a magyarság aranykönyvébe ( könyvben, vagy könyvújságban fog megjelenni ), ha megtörténik a valódi rendszerváltás, akkor annyi ideig kapnak alapjövedelmet ( 3 féle fokozata lehet ), ahány hónapig tevékenykedtek-tevékenykednek a fentiekért ! A cselekvési terveinket ( programjainkat ) lásd bővebben az interneten: Síklaky István: LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA c. 2003-ban megjelent 2. könyvünkben -- https://www.scribd.com/doc/74617360/Siklaky-Istvan-Letbiztonsag-es-Harmonia-teljes-pdf-konyv , a facebookon Brindza András jegyzeteinél pl. A neoliberális - pénzuralmi globalistás, válságokozó, diktatórikus rendszer és működtetői helyett válaszd a 3.utasok élet útját c. írásban https://www.facebook.com/andras.brindza/notes?lst=100002463564826%3A100002463564826%3A1500590386 , vagy a http://marevosz.uw.hu/ -n ! -----------------------------------------------
Írjuk majd a normál pontokat is. Sok értékes és fontos pontunk van még , szívesen vesszük a javaslatokat is, ha valaki jót ír, azt berakjuk a normál pontok közé, az írója igénylésére a nevét is feltüntetjük.
A fenti pontokhoz kapcsolódó fontosabb anyagainkat lásd:

A magánpénzrendszerre ( kamatra-kizsákmányolásra ), média- és párturalomra épülő neoliberális rendszer megbukott -- A RENDSZERVÁLTÁS ELKERÜLHETETLEN ! ( Brindza András ) http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=brindza&cikk=5#cikk

A fenti című, sokak szerint tudati forradalmat teremtő írásomat 2009-ben írtam ( a 2009/4-es Leleplező könyvújságban, valamint az akkor még létező Nemzetőr hetilapban jelent meg ), 2012 január 31-én bővítettem. Ebben az írásomban van benne az ÖFEM második 12 pontja ( az elsőt lásd: A 3.UTAS CIVILEK KÜLDETÉSE, AZ ÖFEM ALAPOKMÁNYA / + A Jobbik küldetése --https://www.facebook.com/notes/brindza-andrás/a-3utas-civilek-küldetése-az-öfem-alapokmánya-a-jobbik-küldetése/727815177310594?pnref=story , az első és a második 12 pontunk 1997-2005-között alakult ki, a másodikat néhai Síklaky Istvánnal, a kitűnő, előrelátó közgazdásszal írtuk, a 12 pontunkból 10 manapság is a legfontosabb dolgok közé tartozik, néhány pontra már ráfér a frissítés és a jobbítás pl. a Szent Korona Értékrend figyelembe vétele -- megtörtént ) ! --------------------------------------------- ORBÁN V. ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉDÉBEN ARRÓL BESZÉLT, AMIT MÁR 1999-2005-2014 KÖZÖTT SOKSZOR MEGÍRTUNK.. LÁSD: https://www.facebook.com/notes/brindza-andrás/orbán-v-évértékelő-beszédében-arról-beszélt-amit-már-1999-2005-2014-között-soksz/586065898152190 --------------------------------------------- SÍKLAKY ISTVÁN ÉS Dr. DRÁBIK JÁNOS BAJTÁRSAM 2003-AS TÉVÉS SZEREPLÉSE !!! Létbiztonság és Harmónia c. program könyvünk bemutatója. A neoliberális, válságokozó, pénzuralmi globalizmus helyett természetes társadalmi, gazdasági-pénzügyi rendszert (a könyv internetes linkjét lásd feljebb). http://www.youtube.com/watch?v=vYNpoVizcg8 ---------------------------------------------- Brindza András és Dr. Drábik János az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsátás jogáról, az EU-ról és a kiútról ! ( A műsor után néhány nappal az Echo Tv egyik műsorvezetője a következőket mondta nékem: "a Tv főnöksége szerint többet már nem leszek az Echo Tv-ben" -- kimondtuk az igazságot és Magyarország érdekeit -- azóta nem hívtak meg... Brindza A., 2014.) http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be ----------------------------------------------- Dr. Drábik János és Brindza András beszélgetése az ÖFEM-ről, a válság okairól és a kiútról -- Szövetség Tv, 2011. http://www.youtube.com/watch?v=nTTZs-gh1nk -----------------------------------------------
Mindig felzárkózunk valamilyen izmushoz, pedig semmi keresnivalónk! ( Dr. Gidai Erzsébet ) https://www.youtube.com/watch?v=fkAKoyIURsg ------------------------------------------------
Dr. Drábik János: A gazdasági demokrácia előfeltétele a magán-pénzmonopólium megszüntetése http://www.scribd.com/doc/143906549/A-gazdasagi-demokracia-előfeltetele-a-magan-penzmonopolium-megszuntetese Néhány rész a tartalomból: Fel kell tennünk néhány kérdést (1-4.oldal) Kinek a joga és kötelessége legyen a pénz megteremtése és forgalomba hozatala? − Hitel formájában kell-e létrehoznia pénzt és kamattal megterhelve forgalomba hozni, vagy pedig lehetséges kamatmentes pénz kibocsátása és forgalomba hozatala is? − Van-e különbség a pénz és a hitel között? 2. A pénzkibocsátás meghatározza a demokráciát. (4-6.oldal) 3.Miként cáfolhatjuk a közpénzrendszer elleni érveket? (6-11.oldal) 4. Milton Friedman javaslata a magánpénz-monopólium szabályozására (11-12.oldal) 5. Mit tartalmazzon egy monetáris reformtörvény? (13-14.oldal) 6. Joseph Stiglitz javaslatai a globális pénzügyi rendszer reformjára (14-18. oldal 12. Miként lehetne a pénzhiányt megszüntetni Magyarországon ? (28.oldal) -----------------------------------------------
Dr.DRÁBIK JÁNOS: MUNKÁVAL FEDEZETT MAGYAR PÉNZT ! Az írás 2009 márciusában jelent meg a Leleplező könyvújságban. https://www.scribd.com/document/326150735/Drabik-Janos-Munkaval-Fedezett-Magyar-Penz - ------------------------------------------------
"A törvénytelen és érvénytelen EU-csatlakozás = a magyar gazdaság, pénzrendszer, jogrendszer-törvényhozás, "demokratikus intézmények", külügyek alárendelése a Világ gyarmatosítására és uralására törekvő nemzetközi pénz-média- és háttérhatalom irányítása alatt lévő neoliberális, DIKTATÓRIKUS, válságokozó EU-nak, a multiknak, a tőke szabad áramlásának..!" ( Síklaky István -- Brindza András ) -------------------------------------------------- "Független, demokratikus, természetes társadalmi, gazdasági, pénzügyi rendszerre épülő, egyenrangú nemzetek konföderatív Európáját akarjuk a neoliberális, diktatórikus, gyarmatosító Európai Egyesült Államok helyett !" (Brindza András, ÖFEM, MAREVOSZ, FBMM ) --------------------------------------------------- MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EURÓPAI UNIÓ ?.. Ezt a megdöbbentő és beigazolódó írásomat 2003-2004 között írtam, 2012-ben írtam hozzá a DIKTATÓRIKUS ÉS TERRORISZTKUS SZERVEZETEKBŐL, az EU-ból, NATO-ból, IMF-ből való kilépésünkről szóló népszavazási kezdeményezésünket. ( Brindza András ) http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=brindza&cikk=6#cikk ----------------------------------------------------
Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH és Eurostat adatok alapján ( a pénzügyekhez jól értő Pavics Lázár több mint 30 évet dolgozott a Pénzügyminisztériumban ) https://www.youtube.com/watch?v=QJDREGi6JYs ----------------------------------------------------- Dr. Drábik János ( ÖFEM ) vendége Varga István ( ÖFEM ): Modern pénzügyek, korlátok és lehetőségek. http://www.youtube.com/watch?v=JjTYhEtxKBA Az EU tovább erősíti a diktatórikus viszonyokat ! "Megszűnt az EU-s tagállamok önálló költségvetési joga." ------------------------------------------------------ Dr. Drábik János: A szervezett magánhatalom és az Európai Unió http://www.youtube.com/watch?v=iJcRmg9fxRI -------------------------------------------------------
A fentieket igazolja a 2011-ben megjelent alábbi film is: Zeitgeist: Moving Forward https://www.youtube.com/watch?v=jWMNMt1RO6I a társadalmi "rendünk" szerkezeti szövetére összpontosít: Monetáris Piacgazdaság -- a tartozás bérrabszolgaságot hoz létre. 😇 Noha a mai világ nagy része már látja a gazdasági, pénzügyi, politikai, hazugságokra épülő, diktatórikus rendszerünk folyamatainak számos alapvető hibáját, mint pl. a nagyszabású adósságállomány, az infláció, az ipari szennyezés, a háborúk, a népvándorlás, az igazságtalan tulajdonviszonyokat, az emberiség nagy többségének a sötétségben tartását, a főáramú bűnös média elhallgatásait, hazugságait, félrevezetéseit, rombolását, az erőforrások kimerülése, a daganatos megbetegedések terjedése és egyéb vészjós jelek közegészségügyi szempontból is aggasztó tendenciák eredményét, de mégis nagyon kevesek vizsgálják gazdasági korszellem ezek alapvető okaként. A trend az, hogy reformokat vezessenek be ilyen-olyan területeken, elvetve annak lehetőségét, hogy lényegében az egész rendszer alapvetően hibás. A ZMF megmutatja a rendszer valódi alapmechanizmusait, amik olyan viselkedési mintákat és fenntarthatatlan magatartási formákat eredményeznek, melyek számtalan személyes, szociális, környezetvédelmi problémához vezetnek és ezek idővel csak komolyabbra fordulnak.
------------------------------------------------------
"MINDEN EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYIT A CSALÁDJÁÉRT, ÖNMAGÁÉRT, MUNKÁJÁÉRT, A NEMZETÉRT, A HAZÁÉRT, AZ EMBEREKÉRT, AZ ÁLLATOKÉRT, A VILÁGÉRT, A KÖRNYEZETÉRT TESZ, ÉS AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA." ( Brindza András )
NEMZETEGYESÍTÉS -- ÖSSZEFOGÁS -- ESKÜ -- MAREVOSZ, ÖFEM ! MINDEN BECSÜLETES MAGYART ÉS EMBERT SZÓLÍTUNK ÖSSZEFOGÁSRA, EGYSÉGBE, CSATLAKOZÁSRA !!! https://www.youtube.com/watch?v=LhYHKxXHSGI
1. Brindza András közíró, az 1999-ben elindított ÖSSZEFOGÁS A FENNMARADÁSÉRT MOZGALOM ÉS A FÜGGETLEN, BOLDOGULÓ MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM elindítója ( az ÖFEM és az FBMM támogatja a fentieket ), a Leleplező könyvújság egyik elindítója http://leleplezo.eu/ , a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE ( MVSZ ) és a MAREVOSZ tagja http://marevosz.uw.hu/ . 2. Molnár V. József, a Kárpát-medence néplélekrajz kutatója, író, számos könyv szerzője, 1956-os szabadságharcos, a Történelmi Vitézi Rend tagja ( megjegyzem, hogy Józsibá nem támogat pártokat -- a szerkesztő ). 3. Dr.Pócs Alfréd orvos és kórházvédő. 4. Rózsa Péter biogazda http://www.viragoskut-bio.hu/index.php . 5. Kovács János, a Nemzeti Hírháló tulajdonosa http://nemzetihirhalo.hu/index.php . 6. Dr.Dávid Tamás rákkutató és gyógyító, 25 könyv szerzője. 7. Beke Ernő székelyföldről, a Történelmi Vitézi Rend tagja. 8. Buncsik Marianna újságíró, az FBMM tagja. 9. Kaló Imre, 2011-ben a borászok borászának választották. 10. Dr.Peuser Tamás orvos. 11. Csefkó Pál energiakutató és feltaláló. 12. Medveczki Zoltán erdész, biogazda, a Nemzeti Zöld Koalíció elnöke. 13. Dr.Terjéki József egyetemi docens, biogazda, természetgyógyász, az FBMM tagja. 14. Elvi támogató: Both Gábor filmes, fotós, társadalmi aktivista http://emberiseg.hu/emberiseg/ . 15. Ludányi-Horváth Attila okleveles közgazda, nyugalmazott diplomata, elemző, az FBMM tagja. 16. Ináncsi József, a Magyar Nemzeti Gárda örökös országos vezetője ( megjegyzem, hogy Ináncsi J. nem támogat pártokat ). 17. Veszelszki Ferenc építész, történelem-filozófia szakos tanár, a Herman Ottó Társaság elnöke. 18. Záhonyi József vállalkozó, a Nemzeti Zöld Koalíció pártigazgatója. 19. Hargitai István, a XVI. kerületi Fórum újság alapítója és főszerkesztője. 20. Kovács Erna, az MVSZ és az FBMM tagja. 21. Tóthné Deák Mária, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének a volt elnöke ( MAREVOSZ ). 22. Kósa Gyula, 1956-os szabadságharcos, a MAREVOSZ tagja ( megjegyzem, hogy Gyula szerint nagyon jó ez a rendszerváltó anyag, kérdezte, hogy a Jobbik vezetői miért nem vállalják ezt fel ?..). 23. Némethné Izabella, a MAREVOSZ elnöke. 24. Nyers Csaba szakács mester, ősi tárgyaink és jelképeink készítője, az MVSZ tagja. 25. Dr. Gyarmati Éva jogász. 26. Orbán Lajos nyugállományú honvéd alezredes. 27. Katona Miklós közgazda-tanár. 28. Gönczöl Józsefné gyógypedagógus.
Köszönjük, hogy elolvasta ! Fontos a terjesztése, a magyarság főbb küldetéseiben való részvétel, vagy legalább a segítésük !!!
Részben írta és szerkesztette: Brindza András közíró, e.: brindza7@gmail.hu. ÖFEM, MAREVOSZ, FBMM, Kelt: 2017. VII. Áldás havának 21. napja és 2018. III. Kikelet havának 21. napja között.
Kapcsolódók
AZ ALÁBBIAKRÓL SZÓL A 2018-AS VÁLASZTÁS, A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, + KAPCSOLÓDÓK !
" Eldönthetjük ", hogy az elmúlt 28 évben uralmon lévő neoliberális -- pénzuralmi globalistás válságokozók közé tartozó, felülről szervezett, hazug, cselekedeteik többségében a nemzetközi pénz- és háttérhatalom és a multik érdekeit gátlástalanul kiszolgáló, az országot és az emberek nagy részét bűnös módon eladósító, kiárusító, kifosztó, szétlopó, gyarmatosító, a demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúrát működtető, magyar- és emberellenes, korrupt, visszahívhatóságot -- jótállást nem adó, hitelüket vesztett, romlott, a főáramú, elhallgató, félrevezető, magyar- és emberellenes, bűnös médiában állandóan látható, a romlás és pusztulás útján járó, közveszélyes politikus bohócokra ( tisztelet a néhány kivételnek, az országgyűlésben lévő összes bűn párt valójában pénzuralmi globalistás -- egyiknek sincs valódi rendszerváltó cselekvési terve, a Jobbik a legkisebb rossz ) és utódaikra pl. Momentum, Liberálisok, MOMA, Új Kezdet stb.),
VAGY a média nagy többsége által agyonhallgatott, alulról szerveződő, igaz, hiteles, visszahívhatóságot adó, a neoliberális diktatúra elleni fellépést, már 1996 körül komoly szinten elsőnek elkezdő, a legkiválóbb rendszerváltó cselekvési tervvel rendelkező ( 21 könyvből-füzetből, + több, mint 50 ezer oldal kapcsolódó anyagból áll ), köz- és Soros Gy. pénzeket soha nem használó, a magyarság és az emberiség érdekeit önzetlenül szolgáló, az élet útján járó 3.utas nemzeti civilek által támogatott nemzeti párt jelöltjeire és listájára szavazunk -- 2018.III.24-ig elválik, hogy a Nemzeti Zöld Koalíción (Salgótarján és környéke jelöltjük Záhonyi József vállalkozó) kívül melyik párt vállalja fel a cselekvési tervünket (lehet, hogy a MIÉP)..! ?
Megjegyzem, hogy azt az érvet, hogy a nép a szavazásokon való részvétellel legitimálja az államot és a választásokat nem tudjuk elfogadni, mert a törvénytelen és érvénytelen alaptörvénnyel ( az előtte lévő 2 alkotmány is az volt ), az elhallgató, manipuláló, magyar- és emberellenes, bűnös főáramú médiával és a rossz választási törvénnyel nem lehet tiszta, törvényes, demokratikus választásokat csinálni..!
A facebook a választások előtt már kb. 30 nappal elkezdte blokkolni és szabotálni a legfontosabb anyagaink osztását, 3 szor elismerte, hogy nem talált a rendszerváltó cselekvési tervünkben közösséget sértő tartalmat, ettől függetlenül technikai hibára hivatkozva nem engedte több anyagunkat terjeszteni ( nagyon valószínű, hogy együttműködnek az Orbáni diktatúra titkosszolgálatával ) -- írtam róla -- A DIKTATÓRIKUS FACEBOOK JOGTALANUL LEBLOKKOLTA A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS ALTERNATÍVÁJÁT ADÓ CSELEKVÉSI TERVÜNKET: https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-diktat%C3%B3rikus-facebook-jogtalanul-leblokkolta-a-v%C3%A1ls%C3%A1gokoz%C3%B3-p%C3%A9nzuralmi-globaliz/1579447938813976/ ..!) -------------------------------------------------
Az alábbiakban lévő pontok nagy többségével is egyetértenek a 3.utas civilek. VISEGRÁD-MOGYORÓHEGYI 108 PONT https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/visegr%C3%A1d-mogyor%C3%B3hegyi-108-pont-kir%C3%A1ly-b-izabella-/527794943979286/ -------------------------------------------------
Gondoskodó Magyarország Program és programpontok ( dr.Halász József ) http://nemzetiegyseg.com/GM1.pdf Ez benne volt a fenti összeállításban, Halász kérte, hogy vegyük ki, mivel szerinte a két cselekvési terv kibékíthetetlen (antagonisztikus) ellentéte egymásnak ( szerintünk meg nem )..! --------------------------------------------------
A világhírű közgazdász David C. Korten: Az új gazdaság programjának 12 pontja -- Gyilkos vagy humánus gazdaság. A szerző az elemzésen és a kritikán túl felvázolja a helyi, emberközpontú gazdaság felépítését, és 12 pontban foglalja össze a nagy fordulat programját. ...Adva van egy morálisan tönkrement pénzügyi rendszer, amely csak saját magának felelős, elszakadt a valóságtól, és amelyet gyökeresen önző kapzsiság, és a vagyon és a pénz fogalmának félreértelmezése hajt előre. Ez a pénzrendszer előtérbe tolja azokat, akik fantomvagyont teremtenek olyanok számára, akiknek erre a legkevésbé van szükségük, illetve a legkevésbé érdemlik meg - azoknak a terhére, akiknek valóságos szükségleteik vannak, és hasznos munkát végeznek. Nekünk erkölcsös, a nagyközönség által ellenőrizhető pénzügyi rendszerre van szükségünk, melynek hajtóereje a valódi jólétet megteremtők szolgáltat iránti elkötelezettség. A létező rendszernek rossz a felépítése, és javíthatatlanul romlott. Mivel pedig javíthatatlan, legjobb, ha radikálisan új rendszer kialakítására fordítjuk a figyelmünket.
1. A gazdasági tevékenység célja a fantomgazdaság előállítása helyett a valódi jólét előállítása legyen.
2. Szerezzük vissza a pénzvilág meg nem érdemelt profitját, és vezessünk be olyan díjakat és büntetéseket, amelyek megszüntetik a pénzvilág lopásainak és hazárdjátékainak jövedelmezőségét !
3. A piaci árakat a teljes költség alapján kell képezni.
4. A gazdasági társaságok működési engedélyét felül kell bírálni.
5. A nemzeti gazdaság függetlenségét helyre kell állítani.
6. A helyi közösségeket újra kell szervezni úgy, hogy alapvető szükségleteikben önfenntartóak legyenek.
7. Olyan irányelveket kell kialakítani, amelyek a helyi tulajdonú, emberi léptékű vállalkozások számára jelentős előnyöket biztosítanak.
8. A dolgozói kivásárlást lehetővé kell tenni, és pénzügyileg támogatni kell, hogy a tulajdonviszonyokat demokratizáljuk.
9. Olyan adózási és jövedelmi vezérelveket kell alkalmaznunk, amelyek lehetővé teszik a gazdagság és a jövedelmek igazságos elosztását.
10. Felül kell vizsgálni a szellemi tulajdonjogokat, hogy lehetővé tegyük a szabad hozzáférést az információhoz és a technológiához.
11. A pénzügyi szolgáltatásokat úgy kell átalakítani, hogy azok a helyi piacgazdaság érdekeit szolgálják.
12. A pénzkibocsátás felelősségét a kormányra kell átruházni ! A kormányzati pénzkibocsátás rendszerében a pénz a közösségi célokat szolgálná, és csökkentené a beszedendő adók mennyiségét.
---------------------------------------------------
Emberiség.hu 99 pont – Egy élhetőbb világ alternatívája ( Both Gábor bajtársunk pontjai ) http://emberiseg.hu/emberiseg/99pont/ -- A kérdések után a 3.utas civilek álláspontja olvasható.
1. Állam, megyerendszer, önkormányzatok, közigazgatás, közszolgáltatás, igazságszolgáltatás, demokrácia, pártok, (nép-)képviselet, belpolitika
1. Felülvizsgálnád-e a jelenlegi államforma létrejöttének törvényszerűségét? - igen
2. Átalakítanád-e a jelenlegi Országgyűlést kétkamarás parlamentre, amely egyik részében a területi képviselők (nem pártok jelöltjei), másik részében a civil szervezetek, szakmai szervezetek, határon túli magyarok, magyarországi kisebbségek kapnának képviseletet? - igen
3. Eltörölnéd-e a képviselők mentelmi jogát? - igen
4. Megszüntetnéd-e az országgyűlési képviselők minden egyéb tevékenységének lehetőségét, amely elvonja a figyelmüket hivatali dolgaiktól (állás
hírek
Még több hír:
A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
Varbai Gábor: A FIDESZ és az ellenzéki összefogás négy nemzetárulása!
Brindza András: AZ UKRÁN DRÁMA KÖZÉRTHETŐEN ÉS TÖMÖREN - Dr. DRÁBIK J. bajtársunk könyvének összefoglalója !! + KAPCSOLÓDÓK!
Tatár József: Európa ismét lángokban. Mi magyarok megint megszenvedjük.
Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
TÖMEGEK TÜNTETTEK A VILÁG SZÁMOS VÁROSÁBAN A KORONACSALÁS ELLEN (2022. I. 22-23.-ÁN)!!
Gyorshír: Ezúttal Stockholmban tüntettek
Bóna Mária Ilona: NEHÉZ-SORSÚSÁGRÓL A MAGYARORSZÁGI NÉMETEK ELŰZÉSÉNEK EMLÉKNAPJÁN
A SOKAT HAZUDOZÓ, HITELTELEN LAKÁJORVOSOK EGY RÉSZE! + KAPCSOLÓDÓk
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

MAREVOSZ - hírek 2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg székely-magyar rovásba

8 1 2