MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-MAREVOSZ ÖSSZEJÖVETEL február 21.-én csütörtökön 18 órától.
- „A második lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz”a székesfehérvári hét vezér est vendége február 5.-én Vesztegán Miklós
-DECEMBER ELSELJÉN FÁKLYÁS TÜNTETÉS AZ ELLENÜNK FOLYÓ KULTÚRHARC OKÁN.
videók
- A TÁNCHÁZ ÜNNEPE 2019 (videó)
- A magyar himnusztól zengett a DAC aréna Szlovákiában (videó)
- Hagyaték - Magyarok törvénye az Aranybulla(videó)
- Molnár V. József - Magyar karácsony (videó)
- Regélő fehér Táltos dobcsoport: Égi törvény
- Miért nem megoldás a migráció támogatása? - Roy Beck szemléletes előadása a bevándorlás lényegéről!
- Az önrendelkező székely falu (videó)
- SZKÍTÁNAK LENNI - Kubínyi Tamás előadása (videó)

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, megnéz>>>
legfrisebb írások
-Tatár József véleménye a facebookra jellemző általában a konzervatívokat és rendszerkritikus oldalakat sújtó cenzuráról
-Az MVSZ az Európaparlamenti (EP) választás bojkottjára hív fel a Vesszen Trianon listát indító EMNP választásról való kizárása miatt.
-LMBTQ show lett a az egykoron nemzetek dalversenyeinek indult Euroviziós dalversenyből
- A székesfehérvári Hétvezér est vendége ápr.30.kedden Rajnai Miklós
-VILÁGBOTRÁNY LESZ: ÚGY NÉZ KI, HOGY A “NEMZETI” VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG NEM ENGEDI AZ EMNP-NEK AZ AJÁNLÁSOK ELLENŐRZÉSÉT!
- Botrány! Elkaszálták a Vesszen Trianon!-listát. Nem adják fel.
-MAREVOSZ ÖSSZEJÖVETEL május 2..-án csütörtökön 18 órától.
-A húsvét több mint vallási ünnep

Még több friss hír: megnéz>>>

marevosz, célok, kezdeményezések
Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) célja:
Értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás keretében létrejövő kormányváltás.

-A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
-A Magyar Szabadság Alkotmánya (rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:

Ajánljuk történelemmel, hagyományokkal és aktuális tőrténésekkel is foglakozó társoldalunk.

hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
1956 október 23.ka

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

facebook lógó
Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ)- hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) székely magyar rovásban
hírek székely-magyar rovásban

MVSZ: Mi lesz Veled, Magyarország? - Patrubány Miklós az október 2-i népszavazásról

2016-10-03 18:57:38
Gondolatok az október 2-i eredménytelen népszavazás nyomán A Magyarok Világszövetsége nem alakított ki előzetes testületi álláspontot a magyar kormány által a kötelező betelepítés ellen kezdeményezett népszavazás ügyében. Ilyen esetben a Szövetség álláspontját mindig a Szövetség elnökének álláspontja képviseli. Magam a világhálón közvetített és utólag is megtekinthető szeptember 15-ei nemzetpolitikai előadásomban kifejtettem, hogy ebben a helyzetben, tekintettel a már kitűzött népszavazásra, a hazáját szerető embereknek egyetlen választásuk maradt: nemmel szavazni.
Eredménytelensége miatt ez a népszavazás a kormány súlyos, bukással felérő kudarca, különös tekintettel a teljesen fékeveszett kampányra, a számolatlanul eltékozolt forint milliárdokra.


Ezt a népszavazást elrendelni, súlyos politikai hiba volt. Ezt a népszavazást nem szabadott volna a kormánynak kezdeményeznie.
Elsősorban azért, mert Orbán Viktor kétharmados országgyűlési többsége megfosztotta közjogi erejétől a népszavazást. Történt ez az alaptörvény elfogadásakor, amikor szándékosan kihagyták belőle a népfelséget szavatoló kulcsmondatot, amely szerint Magyarországon a legfőbb hatalom a népé, amely hatalmát időnként közvetlenül, népszavazással gyakorolja. Az alaptörvény ezzel szemben a legfőbb hatalmat az Országgyűlés kezébe helyezi. Az Országgyűlés pedig, a ma hatályos jog szerint – amint azt már eddig is ötször megtette – hatodszor is módosíthatta volna az alaptörvényt a kötelező betelepítési kényszer kivédésére. Most, az eredménytelen népszavazás után is megteheti, de csak nagyfokú legitimitás- és presztízsveszteséggel.
Másodsorban azért, mert „aki másnak vermet ás…”.– mondja egy magyar – nem dakota – közmondás. Ugyancsak az Orbán Viktor vezette kétharmad változtatta meg a népszavazás érvényességi küszöbét, feltolva azt a jelenlegi 50%+1 fős szintre. Ezzel a drasztikus lépéssel gyakorlatilag kormány-monopóliummá tették magát a népszavazást. Ám ez a csillagászati magasságú küszöb – nem utolsósorban az erre építő ellenzék aktív kampánya – a tízmilliárdos kampány dacára a kormánynak is magasnak bizonyult. Orbánék tehát a másnak ásott csapdába maguk estek belé.
A Magyarok Világszövetsége azt kéri Orbán Viktortól, hogy az általa már bejelentett alaptörvény módosítással egyidejűleg állítsák vissza a népszavazás érvényességi küszöbét a korábbi szintre, ha másért nem, legalább az általuk sokszor hivatkozott népakarat iránti tiszteletből.
Harmadsorban azért, mert az EU külső hatalmi beavatkozása szóba sem jöhetett volna, ha a magyar politikai osztály nem ratifikálja kritikátlanul az ország szuverenitását több ponton feladó lisszaboni szerződést. Márpedig abban, hogy ez így történt, el nem évülő felelőssége van a mai kormánytöbbségnek is. A magyar emberek jól emlékeznek, hogy Orbán Viktor és frakciója Gyurcsány Ferenccel karöltve szavazta meg a lisszaboni szerződést, éjszakai aláírásának másnapján, még mielőtt olvashatták volna a sokszáz oldalas dokumentum magyar fordítását, és anélkül, hogy erre kötelezhetőek lettek volna.
A népszavazás eredménytelensége azonban nem csak kezdeményezőjére hull vissza. A ráfordított energia, pénz és kihívás miatt a vereséggel felérő eredménytelenség még a kezdeményezőknél is súlyosabban érinti Magyarországot. A népszavazási kampány, a maga egyoldalúságával, a kampányokban mindig kiéleződő ellentéteivel és nem utolsósorban azáltal, hogy a felelősséget magára Magyarország népére tolta, alkalmat adott arra, hogy a világsajtóban Magyarországot elképesztően rossz színben tüntessék fel. Ezért az eredménytelen népszavazás legfőbb szenvedő alanya maga az ország, Magyarország lesz. A magyar nemzet erről a mélypontról indulva kell megtalálja maga számára a kiutat. Ám ehhez be kell látnia a magyar politikai osztálynak, hogy Magyarország jövője nem a nemzetállam, még csak az erős nemzetállam sem. Mindennemű nemzetállam alkalmatlan arra, hogy megmentse a magyar nemzetet, hogy leküzdje Trianont, hogy megmeneküljön „Európa Trianonjától”, a rászabadított migránsözöntől. Magyarország jövőjét egyedül a Szent Korona országának helyreállítása szavatolhatja, mert „történeti alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes magyar nemzet.

A kellőképpen át nem gondolt, és eredménytelensége miatt kudarcba fulladt „kvóta-ügyi” népszavazásnak a magyar élet szempontjából egyetlen előremutató hozadéka van: egy nemzeti szempontból életfontosságú ügyben közelebb hozta az igazságot. Az igazság kimondása a magyar emberek számára életbevágó. A kampány hevében Orbán Viktor ismételten kimondta az igazságot a Magyarok Világszövetsége által kezdeményezett, és az Igen-ek győzelmére vitt 2004. december 5-i népszavazásról: 1. A december 5-i népszavazás nemzetstratégiai jelentőségű tett volt. 2. Az Igen-ek győzelmével végződött december 5-i népszavazás nélkül 2010-ben sem hozta volna meg a kétharmados Fideszes többségű Országgyűlés a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadását lehetővé tevő törvényt.

A teljes igazság kimondása – az, hogy ezért a Magyarok Világszövetségét köszönet illeti – még most is várat magára. De már nem sokáig. Mert a magyar politikai osztálynak ezután tudomásul kell vennie, hogy amíg Magyarország kormányai páriaként kezelik a magyar nemzeti ügy legelkötelezettebb szolgálóját, a Magyarok Világszövetségét, mindig akad majd egy-két millió magyar ember, aki kételkedni fog a kormány nemzetiként tálalt ügyeinek tényleges nemzeti voltában – annak minden következményével...
Velünk az Isten!
Budapest, 2016. október 3-án
Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
MVSZ Sajtószolgálat
9002/161003

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
hírek
Még több hír:
Tatár József véleménye a facebookra jellemző általában a konzervatívokat és rendszerkritikus oldalakat sújtó cenzuráról
Az MVSZ az Európaparlamenti (EP) választás bojkottjára hív fel a Vesszen Trianon listát indító EMNP választásról való kizárása miatt.
LMBTQ show lett a az egykoron nemzetek dalversenyeinek indult Euroviziós dalversenyből
A székesfehérvári Hétvezér est vendége ápr.30.kedden Rajnai Miklós
VILÁGBOTRÁNY LESZ: ÚGY NÉZ KI, HOGY A “NEMZETI” VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG NEM ENGEDI AZ EMNP-NEK AZ AJÁNLÁSOK ELLENŐRZÉSÉT!
Botrány! Elkaszálták a Vesszen Trianon!-listát. Nem adják fel.
A húsvét több mint vallási ünnep
„A második lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz”a székesfehérvári hét vezér est vendége február 5.-én Vesztegán Miklós
Érdekes cenzúrára hívja fel a figyelmet a világhelyzet webvoldal:
Sorosozásról őszintén! Soros és háttere.
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

MAREVOSZ - hírek 2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg székely-magyar rovásba