MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-MAREVOSZ ÖSSZEJÖVETEL február 21.-én csütörtökön 18 órától.
- „A második lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz”a székesfehérvári hét vezér est vendége február 5.-én Vesztegán Miklós
-DECEMBER ELSELJÉN FÁKLYÁS TÜNTETÉS AZ ELLENÜNK FOLYÓ KULTÚRHARC OKÁN.
videók
- A TÁNCHÁZ ÜNNEPE 2019 (videó)
- A magyar himnusztól zengett a DAC aréna Szlovákiában (videó)
- Hagyaték - Magyarok törvénye az Aranybulla(videó)
- Molnár V. József - Magyar karácsony (videó)
- Regélő fehér Táltos dobcsoport: Égi törvény
- Miért nem megoldás a migráció támogatása? - Roy Beck szemléletes előadása a bevándorlás lényegéről!
- Az önrendelkező székely falu (videó)
- SZKÍTÁNAK LENNI - Kubínyi Tamás előadása (videó)

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, megnéz>>>
legfrisebb írások
-Tatár József véleménye a facebookra jellemző általában a konzervatívokat és rendszerkritikus oldalakat sújtó cenzuráról
-Az MVSZ az Európaparlamenti (EP) választás bojkottjára hív fel a Vesszen Trianon listát indító EMNP választásról való kizárása miatt.
-LMBTQ show lett a az egykoron nemzetek dalversenyeinek indult Euroviziós dalversenyből
- A székesfehérvári Hétvezér est vendége ápr.30.kedden Rajnai Miklós
-VILÁGBOTRÁNY LESZ: ÚGY NÉZ KI, HOGY A “NEMZETI” VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG NEM ENGEDI AZ EMNP-NEK AZ AJÁNLÁSOK ELLENŐRZÉSÉT!
- Botrány! Elkaszálták a Vesszen Trianon!-listát. Nem adják fel.
-MAREVOSZ ÖSSZEJÖVETEL május 2..-án csütörtökön 18 órától.
-A húsvét több mint vallási ünnep

Még több friss hír: megnéz>>>

marevosz, célok, kezdeményezések
Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) célja:
Értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás keretében létrejövő kormányváltás.

-A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
-A Magyar Szabadság Alkotmánya (rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:

Ajánljuk történelemmel, hagyományokkal és aktuális tőrténésekkel is foglakozó társoldalunk.

hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
1956 október 23.ka

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

facebook lógó
Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ)- hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) székely magyar rovásban
hírek székely-magyar rovásban

Budaházy György összefoglalója a véget ért buzihétről és az ellenállásról!

0000-00-00 00:00:00
Olvasgatva a tegnapi buziparádéról szóló cikkeket, végül is elégedett lehetnék, hisz mindenhol szó van rólam, sőt, pl. az Index egyik cikkében inkább úgy lehetne mondani, hogy rólam szól.

De nem vagyok elégedett, pont azért, mert mindenhol rólam van szó, CSAK rólam, mert más ismert nemzetiről nem tudtak írni semmit, mert nem volt ott más!


Alapvető történelmi tapasztalat, hogyha valamit valakik - akiknek ráadásul van is érdekérvényesítő képességük - meg akarnak valósítani és nincs ellene számottevő ellenállás, akkor az meg is fog valósulni! Annál inkább sikerülni fog a buzinyomulásnak is célt érni és szétrombolni a hagyományos társadalmi értékrendet, minél inkább hagyják azt az ezen értékrendet képviselők. Mindig is mondtam, hogy ki kell menni ellenük tiltakozni, mert ők pont azt szeretnék, hogy ne menjünk ki, és akkor kordonok nélkül vonulhatnak.

Ezt most visszaigazolták többször is számomra, legújabban itt. De ha "nemzetinek" nevezett szervezeteink vezető személyiségei ezt nem értik meg, akkor ne is sopánkodjanak majd azon, ha a degenerált abnormalitás majd győzelmet arat. És sajnos ez nem lesz elüthető azzal, hogy mindez pénz kérdése, mert ez elsősorban a lustaság és az ostoba stratégia kérdése lesz.

Én - nyakamban a még mindig folyó terrorizmus-eljárással és azzal, hogy szinte bármikor visszadobhatnak az előzetesbe emiatt - megtettem azzal a pártíz emberrel tegnap, amit tudtam. Valakik még hozzátették a trágyaszagot, és ennyi.
Ha csak 1-2-3 ezren összegyűltünk volna - ami teljes nemzeti oldali összefogással és megfelelő szervezéssel abszolút reális lehetne -, már szinte megoldhatatlan problémái lettek volna a felvonulóknak, de a puszta tömeg erő is mutatta volna a világ számára, hogy itt nem tűrik a abnormalitás térnyerését a családok világában, iskolában, mindenhol. Zoom

Elmentem a felvonulás előtt a Pride különböző előadásaira is (ezt is megtehetné bárki), közzé is tettem az ott tapasztaltakat a Facebook-oldalamon, amit ezért most TÖRÖLTEK, szerintem teljesen jogsértő módon.

De hát miért ne merték volna megtenni, ha a szájkaratén kívül nincs látható ellenállás a témával szemben? Itt vannak a buzihétről írt facebookos beszámolóim, legalább ezúton el tudja olvasni, aki akarja. Kérem, hogy aki meri, tegye ki az oldalára, hogy lássák a buzsili (buzi-zsidó-liberális) diktatúra üzemeltetői, hogy az igazságot nem tudják eltüntetni.

Budaházy György
A bejegyzések ami miatt törölték Budaházy Facebook-oldalát:

I. A múlt hétvégén elhatároztam, hogy a kedden bekukkantok a buzihét egy "roppant érdekesnek" tűnő igazi állatorvosi ló eseményére, amelyet a zsidó BÁLINT HÁZ (1065 Budapest, Révay u. 16.), Salom termében "JOGOD VAN PROVOKÁLNI IS!" címmel a TASZ-osok tartanak 18 órától. (Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy miközben a zsidók folyton azért visítanak, hogy sokan utálják őket, eközben nyakik belefolynak egy, a tömegek számára ellenszenves rendezvénysorozat szervezésébe, ugyanis a buzihét számos eseményének ad otthon a fenti intézmény.

Azt akarják, hogy még többen utálják őket?) "Holokauszttagadó" Gyuri barátommal ketten mentünk, de nem együtt, hanem külön-külön egymás után. Gyuri simán bement az előadásra, én 3 percre rá elakadtam a fémdetektor kapus (mert ez egy olyan művház, ahol még ez is van) előtérben.
Egy név nélküli kis dugó biztonsági őr - akit nevezzünk csak "Mr. Visszavonásig Érvényesnek", ugyanis ennél konkrétabban nem volt hajlandó bemutatkozni kérésemre sem (és ez volt egy táblán a nyakában) - közölte, hogy nem vagyok ott kívánatos személy. Kértem, hogy hívjon le valami vezetőt, de "nem tartózkodott ott ilyen", akkor kértem, hogy hívja ki a TASZ-osokat, hisz szakterületükbe illő súlyos diszkriminációnak vagyok elszenvedője és szeretném a segítségüket kérni, de ők meg "nem értek rá odajönni a kapuhoz".

A ház előtt posztoló rendőrök, akik az adófizetők pénzén "a rendezvényt biztosították", "a házba ki- és belépők biztonságát felügyelték", mosták kezeiket, mondván, hogy a rendezvény magánterületen lévén, oda azt engednek be a rendezők, akit akarnak. Csak arra nem tudott senki válaszolni, hogy akkor mi az anyjukért rohangásznak a cigányokkal az ilyen TASZ-osok az Egyelő Bánásmód Hatóságra meg a bíróságra, ha azokat "diszkriminatív módon" nem engedik be mondjuk egy szórakozóhelyre. Az előadás egyébként a meghirdetése szerint nyilvános volt. Ezek után kénytelen voltam a ház előtt az utcán várakozni, amíg Gyuri barátom bent hallgatta a magasröptű értekezést, ahol az előadás díszvendége az kis köcsög volt, aki tavaly papi reverendában péniszes Nagy Magyarországgal provokált.

Elpanaszolta, hogy teljesen tönkrement az élete, mert ezen tette miatti felzúdulás révén kirúgták a munkahelyéről, ezerszám kapta gyalázkodó e-maileket stb (nem igazán sajnálom). Gyuri egy bő óra után - megunván a szócséplést - levette felső ruhadarabját és kuruc.infós pólóban virítva kezdte kérdésekkel bombázni a társaságot, amivel sikerült tönkretennie a buzi-libsi idillt.

II. Csütörtökön szintén ellátogattunk egy Pride-rendezvényre. Jelesül a Budai Várba, az MTA Kisebbségkutató Intézetének épületébe (a patinás helyekre is odatolakodnak az undorító témájukkal), ahová - a két nappal ezelőtti Bálint házi kalanddal ellentétben - most bejutottam.

Egy pódiumbeszélgetés volt 4 résztvevővel, Ungár Klárával, Schiffer Andrással, egy Pride-szervező leszbivel meg egy "politikai elemző"-vel (akiről nem derült ki számomra, hogy buzi-e vagy sem).
Azért is igen hasznos közéjük elmenni, mert itt elmondják, hogy miben erősödtek (hol vagyunk gyengék eszerint mi, miben kell ráerősítenünk), mik a sérelmeik (hol voltunk eredményesebbek). Pl. visszaigazolták azt a régóta hangoztatott álláspontomat, hogy ők semmire nem vágynak jobban, minthogy ne legyen ellenük tüntetés, kiszabadulhassanak a kordonok közül és belegázolhassanak felvonulásukkal az átlagemberek hétvégi délutánjába.
Úgyhogy innentől végképp nem akarom azt az okoskodást hallani, hogy "csak azt szeretnék, hogy velük foglalkozzunk, ezért jobb, ha oda se megyünk ellenük tiltakozni", mert ez teljes baromság.
A kordonozottság rossz nekik, de ez meg az ellentüntetők miatt van, tehát szükség van ellentüntetőkre, vagyis akkor érünk minél inkább célt, ha minél többen kimegyünk tiltakozni a gusztustalan vonulgatásuk ellen.

Egyébként egyedül Schiffernek volt egy-két értelmesebb gondolata (persze a buzik jogegyenlőségéért ő is síkraszállt), a többi teljesen szűklátókörű, a saját világából kilátni képtelen alak volt.

Fő céljaik a házasság és család intézményének kiforgatása és a degenerációnak az oktatás-nevelésbe való beerőszakolása, úgyhogy ezeken a frontokon kell nagyon keményen ellenállni.

Persze felszólaltam én is, és szembesítettem őket néhány dologgal, és sikerült is a közönséggel való beszélgetős részt teljesen tematizálni.
Ehhez hozzátartozik, hogy egy KDNP-s országgyűlési képviselő is eljött és ő is próbált ellenük érvelni (nem volt igazán erőteljes, de becsületére legyen mondva, hogy a jobboldali politikusok közül ő legalább odajött).

Jobbikos sajnos nem volt ott, pedig Ungár maca ekézte őket erősen, szóval lett volna mire reagálni részükről is valakinek. Figyelemreméltó jelenség még az egész 10 napos buzihét kapcsán az, hogy úgy látszik, a rendőrség mindenhol kint biztosít az előadásoknak helyet adó épületek előtt. Ez mi pénzébe van az adófizetőknek, hogy a rendőrök ahelyett, hogy érdemi munkát végeznének, minden egyes helyszínen ott posztolnak egy kocsival?
(A Bálint ház előtt személyautóval, az MTA előtt egy kisbusszal voltak.) Jobbikosok ezért felkérdezhetnék a kormányt! Egyelőre ennyi, majd később lesz részletesebb beszámoló is. Tanulságnak még annyi, hogy ezt bárki megteheti, bárki elmehet az előadásaikra információt gyűjteni (akár felvevővel is), kellemetlen kérdésekkel felforgatni a hangulatot stb, ez nem kerül pénzbe se, csak le kell győzni a lustaságot.

Szabadság!

Forrás: https://kuruc.info
hírek
Még több hír:
Tatár József véleménye a facebookra jellemző általában a konzervatívokat és rendszerkritikus oldalakat sújtó cenzuráról
Az MVSZ az Európaparlamenti (EP) választás bojkottjára hív fel a Vesszen Trianon listát indító EMNP választásról való kizárása miatt.
LMBTQ show lett a az egykoron nemzetek dalversenyeinek indult Euroviziós dalversenyből
A székesfehérvári Hétvezér est vendége ápr.30.kedden Rajnai Miklós
VILÁGBOTRÁNY LESZ: ÚGY NÉZ KI, HOGY A “NEMZETI” VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG NEM ENGEDI AZ EMNP-NEK AZ AJÁNLÁSOK ELLENŐRZÉSÉT!
Botrány! Elkaszálták a Vesszen Trianon!-listát. Nem adják fel.
A húsvét több mint vallási ünnep
„A második lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz”a székesfehérvári hét vezér est vendége február 5.-én Vesztegán Miklós
Érdekes cenzúrára hívja fel a figyelmet a világhelyzet webvoldal:
Sorosozásról őszintén! Soros és háttere.
Add a Facebook-hoz facebook megosztás

MAREVOSZ - hírek 2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg2015. június 1.,je előtti bejegyzések itt tekinthetők meg székely-magyar rovásba