MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ- Nemzeti ellenállás

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) - Friss bejegyzések

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, 2. rész

2018-12-17 15:02:07
A 3. utas nemzeti civilek programja Brindza András összeállításában.
2. rész.
Első rész megnéz>>>

4. Független magyar közpénzrendszert -- a pénzkibocsátás jogának és a monetáris jogok visszavételét, állami bankhálózat létrehozását, az adósságcsapda sürgős felszámolását ! Magyar származású emberek által elindított bitcoin globális tartalékvalutává válhat, segíteni kell ennek az itthoni és a külföldi megvalósulását ! Fel kell állítani újra a pénzügy, az oktatási és a környezetvédelmi minisztériumot ! Az adók, a járulékok, az egészségügyi hozzájárulás 2 éven belüli kb. 50 %-os csökkentését ! A 3. utas nemzeti civilek és a Nemzeti Zöldek a magyar- és emberellenes 48.5% helyett 20% alatt fogják tartani az adó-és járulék terhek együttesét ( kivétel a gazdagoknál lehet ), ha kormányra kerülünk, akkor 2.4 millió nettó éves jövedelem alatt eltöröljük a személyi jövedelemadót !
Liberális közgazdászok szorgalmazzák az Euró bevezetését, részben ezért bővítettem egy 2009-ben megjelent írásomból a pénzrendszer lényegét lásd !
“Magyarországon az ún. rendszerváltás után a Nemzetközi Valutaalap nyomására a nemzetközi pénzvilágot kiszolgáló magyar Országgyűlés 1991-1992-ben mondott le a kormányzás és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközeiről, a pénzkibocsájtás, kamat-árfolyamszabályzás- és a hitelrendszer irányításának jogairól, és kötelezte magát arra, hogy a befolyt adók által nem fedezett közkiadásokhoz és a hazai gazdaság bővülésénének pénzellátásához szükséges pénzt kizárólag az uzsorás magán-pénzpiacról szerzi meg -- kamatozó kölcsönök formájában..! Ennek során a magyar államadósság 1989. évi, mintegy 20 milliárd dollárról mára már 100 milliárd dollár fölé növekedett, annak ellenére, hogy az elmúlt 20 évben a hazai közös tulajdonú termelővagyon közel 90%-át az egymást váltó kormányok azzal az indokkal adták el jóval áron alul, a felhatalmazásunk nélkül és törvénytelenül, hogy a befolyt összegekből az adósságokat törlesztik. Varga István bajtársunk szerint az ország és a vállalatok összadóssága 200 milliárd Euro körül van.
Az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom szerint ( ld.: Síklaky István --Létbiztonság és harmónia c. könyvét ) a pénzkibocsájtás rendszerének visszavételére, vagyis a hitelrendszer társadalmasítására van szükség. Állami bankot kell létrehozni, amelynek feladatai közé tartoznak a következők: pénzt teremteni a hazai vállalkozások -gazdák hitelszükséglete számára, első lakás megvásárlásához vagy megépítéséhez, olcsóvá tenni ezeket a hiteleket. Az államnak feladata gondoskodni arról, hogy csereeszköz, pénz álljon az emberek rendelkezésére, éppen olyan szolgáltatásként, mint a közbiztonság vagy az alapoktatás..! A gazdasági tevékenységhez szükséges pénzt - a többi közszolgáltatáshoz hasonlóan önköltségen, egy-két százalékos kezelési díjjal kell kihelyezni. Így lehet azt elkerülni, hogy az ország gazdaságát, vagyis a nemzet-nép mindennapi életét ne a nemzetközi magánkézben lévő pénzhatalom irányítsa, hanem a társadalom által választott kormány. Az Euro bevezetése sem szolgálja az ország érdekeit, mert a forint kiiktatásával az állam elveszíti a nemzetgazdaságunk folyamataiba, az állampolgárok védelme érdekében való beavatkozás lehetőségét.”
Az alapvető élelmiszerek áfáját 5 %-ra, más termékekét 10 %-ra, a luxus cikkekét 20 %-ra kell csökkenteni ( ezek a jó lépések nagymértékben fehérítenék a gazdaságot ) ! A 160 ezer Ft alatti nettó fizetések arányos, 2 éven belüli kb. 40 %-os emelését, a közszférában 700 ezer Ft-nál kell szabályozni a legmagasabb fizetés határát ( akkor is, ha több állása van ) ! A legkisebb öregségi nyugdíj összege 28500 forint, ezt megvizsgálva 3-4 szeresére kell emelni sürgősen ! A 110 ezer Ft alatti nyugdíjak kb. 20 %-os arányos növelését, a kommunista és a mostani neoliberális diktatúra működtetőinek a nyugdíjának a csökkentését a több százezerről a minimumra ! A közmunkások éhbérének min. 50 %-kos azonnali emelését ( a közmunkaprogramot és számos mást Dr.Drábik J. bajtársam írásaiból vették át Orbánék ) ! Meg kell szüntetni a vissza nem térítendő állami támogatásokat (ez a hatalmas és bűnös korrupció egyik melegágya) ! Ez a mezőgazdasági alap támogatásokra ( és a leendő első lakás-ház megvásárlására adott közpénzre ) nem vonatkozik, azokat 1 hónapon belül kelljen kifizetni mindenkinek ( manapság előfordul, hogy a diktatúrával szembe lévő gazdák pénzét visszatartják ), nyilvánosságra kell hozni az összes ilyen eddigi támogatást, meg kell vizsgálni, hogy mire költötték ! Az adósságcsapda miatt évente kb. 2000 milliárd Ft-ot, az adóbevételek jelentős részét “kell” kifizetnünk kamat és tőketartozásra a pénzvilág javára. Ezért jut kevés pénz az egészségügyre, oktatásra, kutatásfejlesztésre, bérekre, közalkalmazottakra, vállalkozásokra, első lakáshoz való jutás támogatásra stb..!
A bűnpártok ( az elmúlt 70 évben uralmon lévők és fedezőik ) által működtetett kommunista, majd a vele egygyökerű ( EGY TŐRŐL FAKAD A KOMMUNIZMUS, A NÁCIZMUS, ÉS A VÁLSÁGOKOZÓ, KÖZVESZÉLYES, NEOLIBERÁLIS -- PÉNZURALMI GLOBALIZMUS lásd a facebookos lapomon a jegyzeteim között, vagy a marevosz.uw.hu- címlapján Brindza A. rovatában ) neoliberális, magyar- és emberellenes diktatúra súlyos károkozásai miatt általános tartozáselengedésre és kártérítés fizetésére van szükség 20 millió forintig a rászorulóknak, és a végrehajtási eljárások azonnali megszüntetése a rossz, igazságtalan pénzrendszer csalásra épülő volta, piramisjáték-jellege és a követelések megfizetésének fizikai lehetetlensége miatt az alábbi, magánszemélyekkel, valamint kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozásokkal szembeni követelések esetében: - pénzügyi intézményekkel kötött, akár forint, akár deviza alapú hitel-, kölcsön- és lízingszerződésekből eredő tartozások, - diákhitelből eredő követelések, - munkáltatói kölcsönből eredő tartozások, - adó-, járulék- és illetéktartozások, adók módjára behajtandó köztartozások, - közműtartozások (víz- és csatornadíj, áramdíj, gázdíj, távfűtés díja, szemétszállítás díja, vezetékes és mobil távközlési szolgáltatások díjai).
Kártérítés fizetése a fentiekben említett személyeknek az ellenük, a fentiekben felsorolt követelések behajtása érdekében, 2009. január 1. után indult végrehajtási eljárásokban elvont vagyoni eszközök pótlása érdekében.
Több bank is jogtalan költségekkel terhelte meg a hiteleket, ezért kötelezővé kell tenni a hiteldíjak teljes körű kivizsgálását ! Hitelkiváltó hitelt kell biztosítani a rászorulóknak -- annak kezelési költsége ( kamata ) csak 1 % lehet. A rászorulók annyit fizessenek vissza, amennyit felvettek, max. 1-2 % lehet a kezelési költsége ( kamata ). Nem faktorcégeknek, hanem a tulajdonosoknak kelljen elsőként felajánlani a megvásárlás lehetőségét !
------------------
Elvesztették Orbánék az államadósság elleni csatát
Soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság összege, mint most: az év végére a kormány előzetes becslése szerint 27,5 ezer milliárd forinton tetőzhet az adósság, amely a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még csak 20,4 ezer milliárd forintot tett ki. Vagyis az elmúlt nyolc évben – a második és a harmadik Orbán-kormány regnálása alatt – több mint hétezermilliárd forinttal nőtt a nominális államadósság összege. Ebben még nincs benne a magánnyugdíjak államosításából származó mintegy 2200 milliárd forintos összeg, amit közvetlenül adósságcsökkentésre fordított a kabinet. Ezzel együtt 9,3 ezermilliárd forintos a növekmény, vagyis a jelenlegi államadósság harmada az Orbán-kormány elmúlt nyolc évének a „teljesítménye”. Ez nagyjából a háromnegyede a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok nyolcéves regnálása alatt keletkezett 12,5 ezermilliárd forintos adósságnövekedésnek. Lásd bővebben: https://mno.hu/gazdasag/elvesztettek-orbanek-az-allamadossag-elleni-csatat-2432143
5. Munka- és tudásalapú, értékteremtő gazdaságot ! A hazai gazdaság védelmét (protekcionizmust), és környezetbarát, az igényeknek megfelelő fenntartható növekedését ! A turizmus fejlesztését és növelését ! A gazdag multik helyett a hazai vállalkozóknak kell adni olcsó pénzt munkahelyteremtésre ! A Bruttó Nemzeti Boldogság sokkal fontosabb, mint a GDP. Az egészség, önellátás, biogazdálkodás, ételek, víz, energia, szeretet, igazságosság, tudás, bölcsesség szeretete, jellem, erkölcs, jó cselekedetek, jóság, párkapcsolatok, családok, környezetvédelem, gazdaság, értékteremtő munka, életszínvonal, közjó, bérek, oktatás, alkotmány, lét-jog- és közbiztonság, emberi- és állati jogok, kötelezettségek, média, ökológiai sokféleség, kormányzat, pénzrendszer, politika, demokrácia, időbeosztás, nyelvünk, nemzeti értékeink, tudomány, kulturális sokféleség, művészetek, turizmus, külkapcsolatok, közösségi civil élet, a pszichológiai jólét stb. területén megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutatót átültetni a gyakorlatba. A szeretetre, igazságra, becsületre, bölcsesség szeretetére, létbiztonságra, közjóra, szolgálatra, harmóniára épülő politikával azonnal megkezdjük a Bruttó Nemzeti Boldogság mutató emelését ( Bruttó Nemzeti Boldogság mutatószámot használnak Bhutánban és Japánban http://greenr.blog.hu/2012/06/17/a_brutto_nemzeti_boldogsag_mutatoszamrol_bhutanban_es_japanban ). Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy a mostani 69. helyről ( http://happyplanetindex.org/countries/hungary ) néhány év alatt az első 10 közé emeljük a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
A hazai termelés, fogyasztás és kereskedelem párhuzamos környezetbarát növelését. Fel kell állítani egy találmányokkal foglalkozó hiteles szervezetet, az államnak biztosítani kell hozzá a kellő mennyiségű pénzt. Meg kell csinálni egy jól védett központot, amelyben a feltalálóink és a szakemberek a találmányaikat készítenék el. Az államnak segíteni kell az egész világra törvényes szabadalmaztatásokat és az itthoni forgalmazási engedélyek kiadását ( pl. Prof. Dr. Horváth István értisztító és vérképjavító, sok ember életét megmentő találmányát az illetékes hivatalok bűnös módon gátolják ), cserébe az állam részesülne a megvalósított és gyártott találmányok hasznából.
6. Nemzetépítő Magyarországot ! Nemzeti elkötelezettségű kultúrát, művészetet, oktatást ! Minőségi oktatás nélkül nincs sikeres Magyarország ! A tudás a legerősebb “fegyver” az elnyomással és kifosztással szemben, ezért tartják alacsony szinten az oktatást az elmúlt 28 évben uralmon lévő bűnpártok. Az oktatásban szükséges a tananyag teljes körű sürgős felülvizsgálata, jobbá tétele, kb. 40 %-os csökkentése, a magyarellenes hazugságok, félrevezetések, rombolások kivétele, a felelősök megbüntetése ! Szakképzési rendszer erősítése. Ingyenessé kell tenni az első diplomát. A Tehetség cselekvési terv erősítése. Egészséges életmódra kell tanítani a gyerekeket, környezettudatosságra és az együttműködés készségére. A magyarságot és értékeit kutató, bemutató, népszerűsítő és erősítő intézményt ! Habsburg Történeti Intézet van, magyar nincs, a világ 56 országában szervezettel rendelkező Magyarok Világszövetsége ( az elődjét még Kossuth Lajosék alapították ) 2000 óta egy forint állami támogatást sem kap, miközben az egyik kisebbség különböző jogcímeken 19 milliárd forint közpénzt kapott az elmúlt 8 évben... Az önellátásunkhoz szükséges biogazdálkodás ( értékteremtő munkával a gyakorlatban is ), a filozófia pl. az élet értelme, a célok, a magán- és a közéleti küldetés meghatározása, tanítása ( lásd bővebben a facebookos lapomon lévő jegyzeteim között -- A boldog, értékes, tartalmas, nagyhatású élet alapkövei című írásomban https://www.facebook.com/andras.brindza/notes?lst=100002463564826%3A100002463564826%3A1504795415 ) !! Őseink szokásainak, törvényeinek, erkölcsének, a magyarság és az emberiség értékeinek, a jóra nevelés, a háztartás vezetés, az alkotmányról, a jó pénzrendszerről, a demokráciáról szóló ismeretek,a sakk és egy pozitív értékrendre épülő jó világkép tanítása ! Rendet kell tenni a magyarellenes “Magyar Nemzeti” Filmalapnál -- Tüntetés a filmalap (MNF) magyarellenes cselekedetei miatt -- https://www.facebook.com/events/1932500190171354/ !!
7. Köztulajdonba a közműveket ! Az ország vérkeringésének számító ágazatok állami kézben kell hogy legyenek ( ivóvízhálózat, elektromos hálózat, gázhálózat, szennyvízhálózat, úthálózat, 1 telefonhálózat, MÁV, Volán, BKV, fegyvergyár ) ! Felül kell vizsgálni a privatizációkat és a bankkonszolidációkat, a bűnösöket és az összes többi politikai bűnözőt különleges bíróság elé kell állítani ! A közvagyon mozgása és az állami szerződések nem titkosíthatók !
8. Jog- és közbiztonságot ! RENDET ! A legkiválóbb emberek közül választott különleges bíróság felállítását ! A válságért felelős Alkotmánybíróság feloszlatását, tagjainak a különleges bíróság elé állítását ! A bíróságok és az ügyészségek megtisztítását a pártos bíróktól és ügyészektől ! A sok igazságtalan bírósági ítéletet felül kell vizsgálni, rendezni kell ezeket ! Az igazságtalan, magyar- és emberellenes ítéleteket hozó bírók, felelős ügyészek eltávolítását, különleges bíróság elé állítását ! Népszavazással választott, visszahívható bírókat, ülnököket, ügyészeket, rendőri vezetőket ! Törvény előtti egyenlőséget ! Vissza a kis emberek és sok apa elsikkasztott igazságát ! Az elnyomóink és kifosztóink által leuralt bíróságok felszabadítását ! A szigorított büntetésekkel, az önellátó börtönökkel, a jobb rendőri, ügyészi, bírói munkával és a halálbüntetés visszaállításával ( csak a biztosan bizonyított súlyos bűncselekmények esetében ) kb. 70-80 %-kal csökkenthető 2 éven belül az emberek, a magán- és a közvagyon ellen elkövetett bűn- és korrupciós cselekmények száma ! Érpatakon, az érpataki modellel a bűnözés nagymértékű csökkentését sikerült már megvalósítani ! Az állatok és a környezet ellen elkövetett bűncselekményeket is hasonló mértékben lehet csökkenteni 2 éven belül.
9. Vagyonelszámoltatást ! A törvénytelenül szerzett vagyon elkobzását ! Állami vagyonleltárt 1900-tól napjainkig ! A súlyosabb bűncselekmények elévülésének a megszüntetését ( pl. a hazaárulás, a magyarság, az emberiség, a Szent Korona Értékrend, a közvagyon ellen elkövetett bűnök, a gyilkosság, a törvényhozás, a pénzrendszer, az ország függetlensége, a privatizáció, a főáramú média, a korrupció, a rablás eseteiben ), a fentiek büntetése nem évülhet el !
Vagyonosodási vizsgálatra van szükség időkorlát nélkül a 2 diktatúrát működtetők, kiszolgálók, segítők és az alábbiak köreiben, a gyanú esetében a családtagjaiknál és az ismerőseiknél is ! Minden volt és mostani politikus és családtagjaik, miniszter, államtitkár, helyettes államtitkár, hozzájuk közel álló milliárdos és milliomos, bankár, privatizátor, alkotmánybíró, főpolgármester, polgármester, alpolgármester, önkormányzati képviselő, a főáramú média tulajdonosai, vezetői és szerkesztői 2 héten belül hozzák nyilvánosságra az összes külföldi és belföldi bankokban, cégekben, részvényekben, állampapírokban lévő pénzüket és értékeiket, valamint tegyenek teljes körű vagyonosodási- és vagyonnyilatkozatot ! Offshore cégek és lehetőségek kizárását ! Mekkora Orbán és a család vagyona? És hogyan veszik vissza tőlük ? ( Ez a többi problémás vezetőre is vonatkozik ! ) https://www.youtube.com/watch?v=zN2bL7RCuf4
10. A titokrendszer lebontását, a titkosítások feloldását ! A magyarellenes tevékenységet folytató ügynökök, besúgók nevének, aktáinak a nyilvánosságra hozatalát ( 1944-től napjainkig ), eltávolításukat, különleges bíróság elé állításukat !
11. A hiteles média megteremtését ! A manipulációk, az elhallgatások, az értékrombolás, a magyarellenesség, a gyűlöletkeltés és az erőszakosság növelésének a sürgős felszámolását, szigorú büntetését ! A bűnelkövetők bíróság elé állítását pl. az M1-nél, a Duna Tv-nél a “közszolgálati” média felelős vezetőit és szerkesztőit, az ATV, RTL, TV2, ECHO Tv, Hír Tv tulajdonosait, felelős vezetőit és szerkesztőit ! Lásd bővebben a facebookos lapomon a jegyzeteim között A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ HITELES TÉVÉK ÉS LAPOK, + A MÉDIATERROR FŐBB MŰKÖDTETŐI című írásomban ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495428600549244&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater ) ! ( Megjegyzem, hogy kb. 10 fontos írásom linkjének az osztását jogtalanul blokkolja a facebook !) A magyar állam segítségével egy közös tulajdonban lévő magyar demokratikus közösségi oldalt kell sürgősen elindítani ! A közösségi oldalak működésére törvényt kell hozni pl. szigorúan büntetni kell a Facebook, YouTube sok esetben jogtalan, diktatórikus, bűnös cenzúráját, facebookos, You Tube lapok diktatórikus megszüntetését ! NYÍLT LEVÉL AZ ELHALLGATÁSOK, A MANIPULÁCIÓK FŐ FELELŐSEINEK - ORBÁN V.-nak, NÉMETH ZS.-nak, VASZILY M.-nak ÉS A SZERKESZTŐKNEK ! https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/ny%C3%ADlt-lev%C3%A9l-az-elhallgat%C3%A1sok-a-manipul%C3%A1ci%C3%B3k-f%C5%91-felel%C5%91seinek-orb%C3%A1n-v-nak-n%C3%A9meth-z/1624795244279245/
AZ MTVA ELŐTTI 3. TÜNTETÉSEN (2018 .V. 4.) BESZÉLTEM AZ IGAZSÁGRÓL ÉS A KIÚTRÓL ( ezt a tüntetésünket is elhallgatta a magyarellenes M1, Duna Tv, ATV, RTL, TV2, Echo Tv, Hír Tv ) !! https://www.facebook.com/jogfolytonosmagyarallam/videos/1626762707409099/
TOTÁLIS VÉLEMÉNYDIKTATÚRA: 559 oldalt, 251 fiókot és sok millió követőt likvidált a globalo-liberális közösségi média 😡 https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/tot%C3%A1lis-v%C3%A9lem%C3%A9nydiktat%C3%BAra-559-oldalt-251-fi%C3%B3kot-%C3%A9s-sok-milli%C3%B3-k%C3%B6vet%C5%91t-likvid%C3%A1lt-/1880872782004822/
12. A fennmaradás alapját képező föld nemzeti kézben tartását ! A mezőgazdasági önellátás és a hazai vetőmagok biztosítását ! A génmanipulált növények és termékek teljes körű kizárását ! A biogazdaságok és vállalkozások létrehozásának pénzügyi és szakmai támogatását, pénzt kell biztosítani ezek részére, a kezelési költség csak 1-2 % lehessen, az adminisztráció jelentős csökkentését ! Kert és tündérkert Magyarország megteremtésének a fontossága -- őshonos gyümölcsfák ültetése, városok, települések fásítása, zöldítése és virágosítása, az erdők kisebb részeinek beültetése erdei gyümölcsöket termő növényekkel, valamint dió, mogyoró, szelídgesztenye fákkal ( utak mellett is). Vissza a Prof. Dr. Ángyán József által kidolgozott Vidékstratégiához, amit az Orbán kormány elszabotált (lásd az interneten) ! Az ökológiai gazdálkodásról gazdáknak, közérthetően (Dr.Roszík Péter) / + Rózsa Péter biogazda és neves borászok pl. Kaló Imre videói -- https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-%C3%B6kol%C3%B3giai-gazd%C3%A1lkod%C3%A1sr%C3%B3l-gazd%C3%A1knak-k%C3%B6z%C3%A9rthet%C5%91en-drrosz%C3%ADk-p%C3%A9ter-r%C3%B3zsa-p%C3%A9ter-bi/940349792723797/ ! A Monsanto és minden más mérgező terméket gyártó cég és termékeinek teljes körű vizsgálatát !
13. Rossz politika mentes egészségügyet ! Az egészséges táplálkozásra, egészséges gyermekek születésére, az emberek és az állatok egészségének a megőrzésére kell helyezni a hangsúlyt !!! Jobb táplálkozástani oktatásra van szükség pl. a növényi alapú étrendek egyéb előnyei !!! Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a sok beteg meggyógyításáért ! A létünk a tét ! Minden élelmiszer, só, termék, E betűs anyag, tartósító- és édesítő szerek profi vizsgálatát, az egészségre káros termékek és szerek sürgős kizárását a forgalomból (ennek egy része 27 év kormányzása után 2017 júliusában jutott eszébe az Orbán kormánynak -- valószínű, hogy ezt is tőlünk vették át) !.. Fél éven belül napokra, vagy hetekre kell csökkenteni a sok hónapos várakozási időt ( 30 ezer beteg vár valamilyen műtétre ) ! Ne fölülről, reformokkal, hanem alulról jövő tapasztalatokkal kell újítani ! Elég a kivonásokból és a lenyúlásokból, pénzt kell tölteni a rendszerbe, a legmodernebb orvosi műszerekkel kell ellátni az emberek gyógyításával foglalkozó intézményeket ! Értékarányos munkabért és betegjogot -- minimum 75 %-os azonnali béremelésre van szükség arányosan az egészségügyben dolgozóknál, a mentősöknél, a védőnőknél, a 300 ezer Ft nettó kereset felett lévő doktoroknál kb. csak 25 %-os ra ! TUDOMÁNYOS összegzés a növényi alapú étrend kapcsán!/25 Egészségügyi Ok, Hogy Vegánná Válj Idén!/HOGYAN GYÓGYÍT a növényi alapú? https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/tudom%C3%A1nyos-%C3%B6sszegz%C3%A9s-a-n%C3%B6v%C3%A9nyi-alap%C3%BA-%C3%A9trend-kapcs%C3%A1n25-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-ok-hogy-veg%C3%A1n/1649052838520152/
A fogyatékos családtagot ápolók havi juttatását a mostani szégyenletes 28000 Ft-ról kb. 90000 Ft-ra, a súlyos sérülteknél a mostani 50000 Ft-ról 125000 Ft-ra kell emelni 1 hónapon belül ! Minden családtagját ápoló munkáját munkaviszonynak kell számítania az államnak (2 féle fokozatban) ! Kórházi fertőzésekben kb. 600-700 ember hal meg évente, kötelezővé kell tenni a kb. 20 ezer forintos fertőtlenítő germicid lámpák felszerelését a kórházakban és az egészségügyi rendelőkben ( 2017 első felében az Orbán kormány 12.8 milliárd forintot költöttek haszontalan plakát kampányokra ) !.. Meg kell erősíteni a háziorvosi szolgálatot ( egy 2017. májusi statisztika szerint 352 háziorvosi és 284 fogorvosi praxis volt tartósan betöltetlen ) ! Legyen 2 új Orvosi és Természetgyógyászati Egyetem és Kórház Magyarországon ! A legegészségesebb és a legboldogabb nemzetté kell tennünk a magyarságot és a vele együtt élő nemzetiségeket.
14. Teljes életre szóló létbiztonságot ! A nyomor és a hajléktalanság felszámolása mellett segíteni kell minden rászoruló embert, hogy munkája és lakása legyen ! Minden munkahellyel rendelkező ( az önálló életvitelre képtelen sérült emberekre nem vonatkozik a munkahely ) rászoruló magyar állampolgárnak alanyi jogon járjon az első lakás-ház ( pl. önkormányzati lakásokból ), vagy megvételére, felépítésére max. 25 millió Ft, a felújításra szoruló első lakásokra, házakra ( az örököltekre is ) a rászorulóknak alanyi jogon járjon max. 8 millió Ft vissza nem térítendő állami támogatás. A meredeken emelkedő lakásárak miatt jelentős mértékben korlátozni kell a külföldiek lakásvásárlását ! Legalább annyi gondoskodás illeti meg az utcára kényszerült, vagy hideg otthonukban életveszélyben élő embereket, mint amilyen élet-megkímélő gondoskodást kapnak a bűnözők a börtönben!
15. Kb. 15 ezer fős hivatásos határőrséget és 10 ezer fős hivatásos honvédséget a legmodernebbek közé tartozó nagyobb részben védelmi fegyverekkel ellátva. 2 hónapos kötelező katonai kiképzést, a fegyvert nem fogóknak 2 hónapos kötelező polgári szolgálatot minden egészséges férfinak. A sorozott katonaságot csak akkor lehet behívni, ha az országot komoly háborús veszély fenyegeti ! Önkéntes alapon szerveződő Magyar Gárdát. Magyar katona nem lehet külföldön, külföldi katona nem lehet Magyarországon, kivéve az oktatásokat és a hadgyakorlatokat, a legerősebb hadseregtől is többet ér a jó politizálás pl. Svájc. A terrorisztikus NATO-ból való kilépés, semlegesség !
16. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal számos esetben magyarellenes döntéseket hozott-hoz ( pl. állampolgárságot ad nem magyar embereknek, különleges bíróság elé kell majd állítani a felelősöket, a jogtalanul kiadott állampolgárságokat vissza kell venni ), vizsgálatok sürgős indítását, a valódi civilek általi teljes körű ellenőrzését ! Évente maximálisan 200 politikai, vagy a magyarságnak szükséges menekült befogadása 5 évre szóló letelepedési engedéllyel, csak büntetlen és fertőző betegségtől mentes emberek lehetnek, a döntést valódi civilekből és állami hivatalnokokból álló 5 fős bizottság hozhatja meg. 2015. VI.11-én írtam az alábbi anyagot, beraktam az Orbán kormány facebookos lapjára, Orbánék kb. 7 nappal utána kezdték meglépni az anyagunkban lévő jó lépéseket..! A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK ÁLLÁSPONTJA A BEVÁNDORLÁSRÓL ÉS A KIVÁNDORLÁSRÓL / + Mit tegyünk az újkori népvándorlás ellen? https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-3utas-nemzeti-civilek-%C3%A1ll%C3%A1spontja-a-bev%C3%A1ndorl%C3%A1sr%C3%B3l-%C3%A9s-a-kiv%C3%A1ndorl%C3%A1sr%C3%B3l-mit-teg/842220892536688/
AZ ORBÁN KORMÁNY TITOKBAN TELJESÍTETTE BRÜSSZEL KÖVETELÉSÉT ! Magyarország 1300 menekültet fogadott be tavaly (2017-ben), ezzel elvileg teljesítette a migránsokra vonatkozó brüsszeli követeléseket. Lásd bővebben: http://hungaryexpres.com/varatlan-fordulat-magyarorszag-titokban-teljesitette-brusszel-legnagyobb-koveteleset/
17 ezer letelepedési kötvényt adtak el offshore-cégek gazdasági migránsoknak ! https://index.hu/gazdasag/2017/03/08/17_ezer_letelepedesi_kotvenyt_adtak_el_gazdasagi_migransoknak/
Lassan eléri az 50 ezret az Orbán-kormány apparátusa által 2010 óta beengedett török, afrikai és ázsiai bevándorlók száma. https://hirtv.hu/ahirtvhirei/nagyjabol-50-ezer-bevandorlot-engedtek-be-eddig-orbanek-2453117
Orbán V.: "NE ARRA FIGYELJENEK, AMIT MONDOK, HANEM AMIT TESZEK !" "A BÖLCSESSÉG LEGFŐBB TISZTE ÉS TANÚJELE, HOGY A TETTEK A SZAVAKKAL ÖSSZECSENGJENEK." ( SENECA)
BELESZÉDÜLTÜNK, AMIKOR VÉGIGNÉZTÜK, HÁNYSZOR VÁLTOTT IRÁNYT ORBÁN V. lásd: https://www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y / / https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1538000616292042&set=a.492562450835869.1073741828.100002463564826&type=3&theater ..!! Orbán V. a 2018-as kötcsei találkozón mondta: “Van hazánk és országunk, azt nem adjuk senkinek !” A valóságban meg a hazaárulók által kb. 30 éve folyik az ország és a magyarság bűnös eladósítása, kiárusítása és kifosztása !
17. Veszélyes energiatermelés helyett megújuló, szelíd, környezetbarát elektromos energiát ! Önellátást az energiában is ! Nagyobb energiahatékonyságot ! Jobb, teljes hulladék válogatást és hasznosítást ! Az elektromos vezetékek földbe vitelét a vonatkozó szabványok szerint ! Kötelezni kell a Magyarországon lévő felelőtlen autógyárakat, hogy 2 éven belül álljanak át a környezetbarát autók gyártására ( a környezetszennyező autókat gyártó gyárak tulajdonosai és felelős vezetői nagy bűnt követnek el az emberiség és a környezet ellen ) !! A környezetszennyező autókat gyártóknak nyújtott állami támogatások és kedvezmények haladéktalan megszüntetését ! Minden környezetszennyező gyárat, vállalatot és egyéb mást meg kell vizsgálni, kötelezni kell őket a lehető legjobb tisztasági értékek elérésére !
A magyarországi kerékpárút-hálózat 2014-ben mintegy 4000 kilométer volt, ezt 3 éven belül kb. 7000 kilométeresre kell bővíteni, nagyobb mértékben van szükség Budapesten és kb. 70 kilométeres körzetében. A pedál- és elektromos hajtással is működő kerékpárok maximális sebességét 60 km/h körül kell korlátozni. Kötelezni kell a benzinkutakat, hogy 1 éven belül csinálják meg az elektromos gyors töltőket, és másféle környezetbarát autók töltésének a lehetőségét ! Az államnak, a gyáraknak, a vállalatoknak, a környezetvédelmi civil szervezeteknek és az embereknek minden tőlük telhetőt meg kell tenni ( tennünk ) a vizek, a levegő, a földünk és a környezetünk védelméért, ezek folyamatos mérését kell tenni sok helyen ( a 3.utas nemzeti civilek az 1990-es évektől benne vannak a legnagyobb magyar környezetvédő szervezetben, a Levegő Munkacsoportban ) !
-------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódók a fenti és a 17. ponthoz
AZ EMBERISÉGRŐL ÉS A FÖLDRŐL -- érdemes megnézni és végig gondolni..!
-----------------------------------------------
Pár sorban a mai valóságról:
1. az élelmiszerek többsége egészségtelen ( törekednünk kell a természetes, egészséges, szeretettel készülő magyar termékek fogyasztására )
2. a levegőnk sok helyen erősen szennyezett
3. a földünk és vizünk többsége szennyezett, folyamatosan szennyezik pl. az autók, repülők, gyárak
4. az egészségügyünk problémás ( tisztelet a kivételnek )
5. a munkabérünk kevés ( rabszolgává tették a magyarság többségét )
6. a munkaidőnk hosszú
7. sok embernek nincs lakása és munkája ( a munkahelyek hiánya más országokra jellemző )
8. az adók magasak ( a magánpénzrendszerre, kamatra-kizsákmányolásra, média- és párturalomra épülő neoliberális, válságokozó. ember- és természetellenes, bukásra álló rendszer miatt )
9. a hiteleket nehéz visszafizetni, sokan nem tudják
10. a politikusok nagy többsége hazudik és korrupt, a felülről szervezett pártok becsapják az embereket
11. a média nagy többsége elhallgat, félrevezet, manipulál, cenzúráz, rombol
12. a jelenlegi és az elmúlt évtizedek alkotmánya és alaptörvénye törvénytelen és érvénytelen, az elnyomók törvényeinek egy része rossz és igazságtalan
13. a jogaink sokszor nem védenek meg
14. a szabadságunk csalóka ábránd
15. a demokrácia látszat, valójában diktatúrában élünk emberhez méltatlan körülmények között
16. az állatokkal sok helyen, sokan aljas módon bánnak
17. a politikusok egy része a felhatalmazásunk nélkül bűnös módon eladja a nemzeti vagyont
18. a lakás, a rezsi, a telefon, az internet árak magasak
----------------------------------------------
50 jel, hogy az emberiség bajban van
Egyre több ember ébred rá arra, hogy valami nem stimmel a Földön... Egy beteg emberhez hasonlóan sokasodnak a tünetek, jelezve, hogy a baj súlyos... Az élet megváltozott és ez nem csupán a régi szép idők utáni nosztalgiának tudható be... Furcsa időket élünk és a sötét felhők rendületlenül gyűlnek az égen... Az alábbi 50 példa a teljesség igénye nélkül próbál rámutatni néhány fontos problémára...
------------------------------------------------
Lásd pl. az egyik legnagyobb problémát: Sok tudós, kutató és előre látó gondolkodó szerint -- Három évünk maradt megmenteni a Földet ? http://www.portfolio.hu/vallalatok/harom_evunk_maradt_megmenteni_a_foldet.1.256427.html
Több mint 15 ezer tudós írt aggódó levelet a Föld állapotáról
Az „emberiségnek szóló levél” egy huszonöt évvel ezelőtti figyelmeztető üzenet frissített változata. Az elsőt az Aggódó Tudósok Szövetsége (Union of Concerned Scientists) küldte, és mintegy 1700-an írták alá. A szakértők szerint a helyzet sokkal rosszabb, mint 1992-ben: szinte minden probléma, amelyet az első levél említett, súlyosbodott azóta.
Továbbra is alapvető fenyegetés, hogy a gyorsan növő populáció féktelenül éli fel a korlátozott forrásokat, a tudomány, a média és mások sem tesznek eleget ellene – figyelmeztetnek a levélben. Ha a világ nem cselekszik sürgősen, a biológiai sokszínűséget katasztrofális veszteség, az emberiséget elmondhatatlan szenvedés sújtja a tudósok szerint. ( ...) „Hamarosan túl késő lesz, hogy megváltoztassuk a bukás felé vezető út irányát, az időből lassan kifutunk” – írták.
A BioScience című portálon megjelent levelet író tudósok vezetője, Prof. Dr. William Ripple ( https://vimeo.com/148985932 ) amerikai ökológus, az Oregoni Állami Egyetem kutatója szerint az emberiség most kapott egy második figyelmeztetést. „Az emberiség nem teszi meg a sürgős lépéseket: nem fékezi meg a populáció növekedését, nem csökkenti az üvegházhatású gázokat, nem ösztönzi a megújuló energiaforrások használatát, nem védelmezi az élőhelyeket, nem állítja meg az állatvilág pusztulását, nem korlátozza az invazív fajokat, hogy megóvja a Föld veszélybe sodort bioszféráját” – fogalmazott Ripple.
A első figyelmeztetést aláíró tudósok, köztük a világ Nobel-díjasainak többsége amellett érveltek, hogy az emberi tevékenység hatásai valószínűleg „határtalan emberi nyomorúsághoz” vezetnek. A második figyelmeztetést, melyet nyílt levélként, „véleménycikk” formájában tettek közzé, 184 ország 15 364 tudósa támogatta aláírásával.
A szerzők állami hivatalok, civil szervezetek és kutatók adatai alapján figyelmeztettek arra, hogy a környezetet érő hatások valószínűleg „lényegi és visszafordíthatatlan” károkat okoznak a Földnek. „Azt reméljük, levelünk nyilvános vitákat lobbant lángra a világ klímájáról és természet védelméről” – hangsúlyozta Ripple, aki kollégáival új, független szervezetet hozott létre, a Világ Tudósainak Szövetségét (Alliance of World Scientists), hogy hangot adjon aggodalmainak a környezet védelméről és az emberiség sorsáról. Forrás: https://mno.hu/tudomany/tobb-mint-15-ezer-tudos-irt-aggodo-levelet-a-fold-allapotarol-2427476
-----------------------------------------------
folytatás: megnéz>>>
rovat: marevosz, , Friss bejegyzések
Az oldal legfrisebb hírei, cikkei
Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
A Szent Korona tan alapjai (video)
Tatár József: Propagandaháború
Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
Már a 48-as12 pontot is hamisítják
Varbai Gábor: A FIDESZ és az ellenzéki összefogás négy nemzetárulása!
Brindza András: AZ UKRÁN DRÁMA KÖZÉRTHETŐEN ÉS TÖMÖREN - Dr. DRÁBIK J. bajtársunk könyvének összefoglalója !! + KAPCSOLÓDÓK!

8 1 2