MAREVOSZ-lét-jog-közbiztonságot MAREVOSZ- nemzeti ellenállás

"Ha a normálisak, a becsületesek feladják a szélmalomnak tűnő harcot, akkor kik maradnak?
A gazemberek.
MAREVOSZ

marevosz logó latin és rovás!

A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI

elolvasható itt megnéz>>>
Címlap
Kezdeményezések/Hírek
MAREVOSZ:
(Rólunk, célok, kezdeményezések)

Történelmi alkotmány (Szent Korona eszmeiség, jogfytonosság)
EU és Globalizációs károkozások
Földvédelem
Otthonvédelem
Videók
Tulajdonosi tagozat
Archívum
Kapcsolat
írások
3. UTAS NEMZETI CIVILEK -- Brindza András rovata
Bóna Mária Ilona
Kőbányai Élő Közösség és Kanalas András
Dr. Drábik János videók
Tatár József
Vajta Dénes
multunk,hagyományunk Hagyományaink
Történelem
események
-DEMONSTRÁCIÓ AZ ÖNRENDELKEZÉSÉRT-2022 febr. 12. szombat 12 óra Oktogon 13 órától vonulás a Kossuth térre
-Országos összevont demonstráció! január 15én Bpen a kényszeroltások ellen.
-Meghívó január 4. 17 óra on line előadás a nemzetegysítésről
videók
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése a jelen helyzetről(videó)
- Aktualításokról Bódis Csaba és Tatár József(videó)
- Tatár József és Bódis Csaba beszélgetése az aktuális helyzetről és a lehetőségeinkről. 2022 február 8.
- 2022. 02.12 NEMZETI CIVILEK EGY RÉSDZÉNEK ÚJABB TÜNTETÉSE A DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT POLITIKAI ÉS COVID DIKTATÚRA ELLEN, VALAMINT A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT!! Videókkal.
- Rendszerváltók egy részének a koviddiktatúra ellen.22.02.12
- Összefoglalás a rendszerváltók civilek január 15-i demonstrációról.(videó
- Drábik János szerint kezd kicsúszni az irányítás a háttérhatalom kezéből.(videó)
- Bóna Mária Ilona: Karácsonyi ünnepkőr népszokásai 5. rész: REGŐSÉNEK, REGÖLÉS

parnereink linkjei
Fejér Szövetség
Gazdatanácsok Szövetsége (Az eredeti)
Magyarok Világszövetsége
Krisztina hotel
Nemzeti hírháló

Wass Albert Emlékoldal
Koppány csoport
Otthonvédelmi tanács
Kutasi József blogja
Kimelt témák:

orosz-ukrán konflikus. covid19 , Rendszerváltás/Nemzegyűlés, Háttérhatalom,

legrisebb írások
- Király B. Izabella szerint a magyarságba még van nemzettudta,csak ezzel visszaélnek.
- Brindza András figyelmeztetése a 89es jogrendszert visszahozni szándékozóknak.
- A koszovói helyzet bármelyik percben fegyveres konfliktussá nőheti ki magát. Figyelmezet Tatát József.
- A Szent Korona tan alapjai (video)
- Tatár József: Propagandaháború
- Az Ukrán háború kapcsán Tatár József a civil áldozatokról ír.
- NYUGODJ BÉKÉBEN JÓSKA BARÁTOM-BAJTÁRSUNK (képek,+megemlékezés)! -MOLNÁR V. JÓZSEF, A MAGYARSÁG EGYIK LEGKIVÁLÓBBJA, élt 92 évet!
- Már a 48-as12 pontot is hamisítják

Még több friss hír: megnéz>>>


marevosz, célok, kezdeményezések
Alapelvek -A Szent Korona eszmeiség 5 alapelve megnéz>>>
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI elolvasható itt megnéz>>>
-A történelmi alkotmány(rövid összefoglaló) megnéz>>>
-A XXI. századi nemzeti radikalizmus alapjai megnéz>>>
A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT! email címünk: marevosz2006@
gmail.com

Csatlakozási lehetőségek a MAREVOSZHOZ: megnéz>>>
:
hírlevél,árpádsávos háttérrel
Iratkozzon fel átlag hetente küldött hírösszefoglaló szerű hírlevelünkre!

Küldjön levelet a marevosz2006@ gmail.hu címre hírlevelet kérek tárggyal vagy tartalommal!
Hírlevél

kiemelt téma árpádsávos háttérrel
covid19 ,
Rendszerváltás / Nemzegyűlés,
Háttérhatalom,

-1956 valamint további forradalmaink, és szabadságharcaink üzenete: SZABADSÁG:
-Rácz Sándor: Kiállítás '56 - Sanyi bátyánk tárlatvezetésével!(videó)
-Lipták Béla: 1956. október 23.
-Az 1956os lyukas zászló
-Dr. Hegedűs Loránt: 1956 üdvtörténeti jelentőségű esemény volt
-2006 - videó az események 10 évfordulójára (videó)
-Rendhagyó emlékezés 1956. október 23-ára
-Pongrátz Gergely:Mit akartunk 1956.-ban?(videó)

Még több friss anyagért tekintse meg regisztráció nélkül is megnézhető facebook oldalunk megnéz>>>


Oszd meg barátaddal is az oldalt!
Oldal olvasottsági számláló:
MAREVOSZ-valós hírek

Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége(MAREVOSZ) - hírek összes

homoszexuális elleni idei ellenállással beindult valami

2014
A A 8ai. Metró újságban azt hazudják, hogy a homoszexuális felvonulással szembeni ellenállás lanyhul. Ezzel szemben az igazság az, hogy idén az elmult évek lelanyhult ellenállásával szemben idén újra megmozdult valami.
Az egyik jelenlévő Budaházy György hazafi így fogalmaz:
"Előrebocsátom, hogy az elmúlt években érzékelt lelanyhult tiltakozás után, úgy láttam, idén talán újra megmozdult valami.".


Budaházy György beszámolója:
Véget ért a buzeráns torzszülemények és a „magyar” rendőrség közös rendezvénye Budapesten.

Sajnos csak így tudom meghatározni azt, ami tegnap történt. Összejött az összes magából kifordult elmebeteg és ehhez összeszedték az ország összes rendőrét, összes rendőrségi kordonját és az összes rendőrségi csapatszállító buszát, majd megrendezték a Budapest pride-ot.
Mivel 5 év – nem önkéntes – kihagyás után magam is végig részt vettem az esemény elleni tiltakozáson, arra gondoltam, hogy megírom a saját élménybeszámolómat a történtekről.
Előrebocsátom, hogy az elmúlt években érzékelt lelanyhult tiltakozás után, úgy láttam, idén talán újra megmozdult valami.
Már 13 órától gyülekeztünk az Erzsébet téren a gárdisták rendezvényén. Innen pár százan összegyűlve, Betyár Sereges biztosítás mellett vonultunk át a Lánchíd pesti hídfőjéhez a Széchenyi István térre. Itt kb. 14:45-ig tartott a gárdisták megemlékező rendezvénye, ahol – a meghirdetett programmal ellentétben – még Vona Gábor is felszólalt. Ennek megörültem, mert gondoltam, hogy akkor talán – nagyon helyesen – ő is rászánta magát a mai nap eseményein való részvételre (egyébként jelen voltak itt a HVIM vezetők és Tyirityán Zsolt is). A rendezvény után számosan elindultunk a Kossuth térre, de sajnos sem ott, sem a későbbiek során nem láttam már sem a Betyár Sereg, sem a gárdisták nagy részét, és Vona Gábort sem.
Az ellentüntetők zöme HVIM-esekből, fociszurkolókból és a hazafias tüntetések törzsszereplőiből állt.
A „Család nevében” csoport demonstrációja szervezetnek tűnt, a nevűkben az Alfa Szövetség vezetője adott interjút (bár ezt sehol nem látom a neten, ahogy az általam a Hír24-nek adott interjút sem). Az akció igazából a médiának szólt talán.
Novák Előd és Barcsa Turner Gábor országház ablakán való transzparens kilógatása is jó ötlet volt, remekül is látszott, és a médián is átjött.
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere a buziparádé egyik fő beengedési pontjánál olyan hosszas jogvitába keveredett a rendezőkkel és rendőrökkel, hogy lényegében megbénította a parádéra érkezők bejutását. Így vagy 150 – jelentős részben külföldi – ratyi álldogált tétován a hazafiak mellett, akik közül egy elkezdte nekik angolul elmagyarázni, hogy a felvonulás elmarad és menjenek haza. Erre a ratyi banda eloldalgott a Kálmán Imre utcán, belefutva így az érkező fociszurkolókba, akik „megsimogatták a kis buksijukat” és még egy homár zászlót is zsákmányoltak tőlük.
Az elindult menethez bődületesen nehéz volt közel férkőzni, mert a rendőrség – a tavalyi évhez hasonlóan – halszálkaszerűen kordonozta le az útvonalat, a keresztutcák külső torkolatánál. Már csak ezért is szabályos hőstettnek számít, hogy egy vármegyés fiatal nemcsak, hogy bejutott a kordonon belülre, de még a ratyik kamionjának tetejére is felmászott és ott tiltakozott az aberráltak vonulása ellen, amíg le nem rángatták. Eme bátor tettét én is csak a sajtófotókon láttam.
Én egy csoport hazafival egy közel 8 km-es gyalogtúrával értem el a Hősök terére, közben számos buzik miatt szitkozódó belvárosi lakossal illetve járókelővel találkozva. Útközben olyan 17 óra magasságában rám állítottak egy olyan 6-8 fős rendőri egységet, akik innentől a nap végéig hűségesen követtek mindenhová kb. 10 méterrel mögöttem poroszkálva (úgy látszik fokozottan veszélyesnek vagyok nyilvánítva).
A Hősök tere mellett a Délibáb utca Dózsa György úti torkolatánál vártuk a ratyimenet érkezését, közben elégett egy szivárványos zászló is. Amikor előtűntek a Benczúr utcából, beindult a kordonnál összeverődött tiltakozók kórusa. Ekkor egy másik vármegyés fiatal – szintén bátorságról téve tanúbizonyságot – átugrott a kordonon, ezzel magára vonva a rendőröket, mire a jelenlévők benyomták a rendőrkordont. Sajnos a buzimenetig annyian esélytelen volt berohanni a rendőrök nagy száma miatt. Később még egy szurkoló srác is bejutott a homár piknikezés területére, de őt kivezették a rendőrök mielőtt bárkihez is elért volna.
Ezután felszólaltam a hazafiak Hősök terén tartott megemlékező rendezvényén, majd a kordonok mentén visszaindultunk páran. A rám tapadó rendőrségi piócaegység díszkíséretével haladtunk, útközben még egyszer-kétszer megállva a kordon mellett és néhány keresetlen rigmust küldve a bent piknikező gyomorforgató társaságnak.
Innentől az Astoriáig gyakorlatilag a mögöttem koslató rendőrosztagon szórakoztunk. Ha megálltam cipőt kötni, megálltak. Ha elindultam, elindultak. Ha beültünk valahová egy italra, ott strázsáltak a vendéglátóhely előtt. Volt, hogy elbújtam a sarkon befordulva, hogy megijesszem őket, és hasonlók. Egészen elképesztő volt az egész, mintha valami nagyon fontos személy lennék, akinek rendőri védelem jár. (Mellékelve egy rövid videó a dologról: https://www.youtube.com/watch?v=k7ePePlpfJE) Végül az Astoriánál sikerült lerázni őket, állítólag még órákig álltak egy ház bejáratánál, ahol bementem, még akkor is engem várva, mikor már rég otthon néztem a Hollandia-Costa Rica meccset.
Mindent összegezve a tapasztaltak alapján én bizakodó vagyok a jövő buzi-vonulásai elleni fellépést illetően. A lényeg, hogy jövő évtől el kell érni, hogy semmilyen magát nemzetinek nevező szervezet ne vonhassa ki magát semmilyen ürüggyel a tiltakozáson való részvétel alól, ez minimális elvárás kell, legyen. És a prominens személyiségek igenis jelenjenek meg, legalább a jelenlétükkel támogassák a tiltakozást. Én sem tudtam a jelenléten és kiabáláson kívül sokkal többet hozzátenni a dologhoz, de legalább ezt megtettem még így eljárással a nyakamban is. Ha Zagyva Gyula vagy Orosz Mihály ott tudott lenni, akkor Vona, Schneider, Z. Kárpát, Toroczkai vagy Tyirityán (és még sorolhatnám) is ott lehetett volna. Mint ahogy csinálhatott volna a CÖF-ös békemenetes társaság is egy tömegrendezvényt, mondjuk a Hősök terén, hisz a Fidesz szavazók tömegei sem kérnek – tudom – ebből a ratyi gusztustalanságból. A pride közönségében már a nemzeti és konzervatív értékek minden ellenségét összefújta a szél, ott vannak az alföldik, lendvaik, fodorgáborok, szólt a cigány nyenyere, szóval igazán egyértelmű, hogy az ellenoldalon is meg kell jelennie annak, aki a normális jövőt támogatja ehelyett. 2008-ban még a buziliberális diktatúra minden megmozdulásával szemben felvonultunk, minimum velük hasonló létszámban. Ott voltunk áprilisban a Broadway jegyirodánál rendezett tüntetésükkel szemben, nyáron a buziparádén, és szeptemberben a Charta megalakulásakor. Ez kéne legyen a minimum újra.
Forrás: facebook>>> Budaházy György:
Budaházy György közszereplős facebook oldala: megnéz>>>
feltöltve: 2014. 07. 08.

Hírek

8 1 2